whatsapp
  • Alles
  • Kasten
  • Keukens
  • Tafels
  • Zakelijk interieurs

Landelijke keukens inspiratie

Landelijke keukens vallen vaak op doordat ze een wat ruimere opzet hebben. Een keuken waar bijvoorbeeld ruimte over is voor een eettafel of een kookeiland. Landelijke keukens worden daarom ook wel woonkeukens genoemd. De ruime opzet is namelijk niet het enige dat opvalt. Zodra je een landelijke keuken instapt, merk je de warme, huiselijke uitstraling. Het is een ruimte waar je lang wil verblijven dankzij de heerlijke sfeer. Met andere woorden een keuken waarin gewoond mag worden.

Ga voor een modern landelijke keuken

Een landelijke keuken hoeft er er niet ouderwets uit te zien om zijn natuurlijke charme te behouden. Juist door te combineren met moderne materialen, apparaten en technieken kan een moderne, landelijke keuken worden gevormd. Zo kan het beste van twee werelden bij elkaar worden gebracht. Zo ziet moderne, zwarte apparatuur er fantastisch uit in combinatie met geschilderd of zelfs opgeschilderd eikenhout!

strakke keuken eiken landelijk

Een beetje chaos is gezond

Het is bij moderne keukens normaal om alles zo steriel mogelijk te houden. Echter hoeft een landelijke keuken niet strak en opgeruimd te zijn. Er wordt immers in geleefd! Er liggen dus altijd wel een paar magazines of een ipad op tafel. Hetzelfde geldt voor je boodschappen. Verstop jij al jouw etenswaren achter dichte kastdeurtjes? Probeer in een landelijke keuken juist eens een mooie stellingkast neer te zetten. Zet alle producten die niet in de koelkast hoeven vervolgens in de stelling kast. Dit ziet er direct een heel landelijk uit. Je keuken mag er best uitzien alsof er wordt gekookt en gegeten, daar is die immers voor!

Laat je keuken op maat maken

De beste keukens passen precies bij jouw stijl en voldoen helemaal aan jouw eisen. Daarnaast past een op maat gemaakte keuken ook perfect in de ruimte. Als jouw keuken een gekke vorm heeft of een lastige hoek, dan kan het moeilijk zijn om daar een mooie, passende oplossing voor te krijgen. Wij maken daarom jouw keuken volledig op maat en van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kunnen we ook meteen de keukentafel in aansluitende stijl voor je maken. Zo ben jij verzekerd van een prachtig geheel.

landelijke tegels

Meer inspiratie over de landelijke stijl nodig?

Wij hebben een fantastisch en uitgebreid blog geschreven over de landelijke interieurstijl, daar bieden we niet alleen meer inspiratie voor landelijke keukens, maar ook voor de badkamer, slaapkamer en woonkamer! Voor elke denkbare ruimte zijn prachtige foto’s toegevoegd die we ook nog eens zelf gemaakt hebben. Die zijn dus zeker het bekijken waard!

Neem contact met ons op

Zit jij al een tijdje te denken aan een landelijk keuken op maat? Of misschien aan een landelijke keukentafel of kast op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. Vragen kost niets en je zit nergens aan vast. Wij helpen je graag.