whatsapp

Bekijk deze kast op maat

Op maat gemaakte kasten

Op maat gemaakte kasten zijn de perfecte uitkomst voor lastige ruimtes. Heb jij bijvoorbeeld een schuine wand? Bij Nostalgisch wonen kunnen wij de kast zo maken dat hij precies onder de schuine wand past. Op die manier gebruik je de ruimte optimaal. 

Kies voor uniek

Een perfect passende kast is niet de enige reden om voor een kast op maat te kiezen. Een maatwerk kastenwand is namelijk ook uniek! Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal aan jouw eisen voldoet en bij de rest van je interieur past. Dat betekent dat er nergens een kast bestaat die precies lijkt op die van jouw! Als het aankomt op de inrichting van je huis neem je geen genoegen met minder. Je moet er immers elke dag naar kijken. Met een maatwerk kastenwand is het gevoel van heerlijk thuiskomen nog nooit zo fijn geweest.

Ambachtelijk en tegelijk modern

Wij maken alle meubels helemaal zelf in onze eigen werkplaats. Dit wordt gedaan door getalenteerde vakmensen. De ambacht die zij bezitten vind je terug in de kwaliteit van het product. Bovendien maken wij gebruik van moderne apparatuur. Dit vermindert de kans op fouten en versnelt het proces. Daar plukt jij de vruchten van. Bij Nostalgisch wonen komt het beste van twee werelden dus bij elkaar!

Toe aan een kast van kwaliteit?

Wiebelige kasten kun je overal vinden. Een prachtige, massief eiken kast die speciaal voor jou gemaakt wordt, tilt je interieur naar een hoger niveau. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Je zit nergens aan vast en wellicht kunnen wij je verder helpen. Vragen kost niks.