whatsapp

Product details

  • Landelijke keuken van massief eiken geheel op maat gemaakt
  • Een keuken die volledig voldoet aan uw wensen
moderne boerderijkeuken Landelijke keuken op maat

Wenst u een keuken die volledig voldoet aan uw smaak en eisen?

Kies dan bijvoorbeeld voor een massieve landelijke eiken keuken op maat van Nostalgisch Wonen in Ochten. Wij maken deze in onze eigen werkplaats op ambachtelijke wijze met moderne machines. Dat doen we met passie en vakmanschap. Daardoor heeft u een ruime keuze uit materialen, vormen, opstellingen, kleuren en afwerkingen. En het mooie is: een maatwerkkeuken van Nostalgisch Wonen is altijd uniek. U vind ‘m nergens anders.

Passend in iedere keuken

Onze maatwerkkeuken past in iedere keuken. Ook als de keuken bijzondere afmetingen heeft of als er lastige hoeken zijn. We ontwerpen uw keuken zo dat elk hoekje, elk gaatje wordt benut. Ook de indeling van de keuken maken we helemaal op maat voor u. Praktischer kan het niet! En dan die kwaliteit: onze maatwerkkeukens zijn kwalitatief erg goed, waardoor ze heel lang meegaan.

Uitgebreide mogelijkheden

Uitgebreide mogelijkheden heeft u ook in de keuze voor het materiaal en de afwerking. We maken uw keuken nog op ambachtelijke wijze in onze eigen werkplaats in Ochten. Dat doen we handmatig en met de materialen die u zelf uitkiest. Hoofdzakelijk in eikenhout, een kwalitatief hoogwaardige, stevige en karaktervolle houtsoort. Binnenwerk bijvoorbeeld in een Spaanplaat met HPL of zullen we hem helemaal mooi in massief eikenhout maken, u zegt het maar. Of kies voor hoogwaardig MDF als basis voor lakwerk. We kunnen uw keuken vervolgens laten spuiten óf – voor een authentieke uitstraling – handmatig verven met de kwast. Inderdaad, net zoals vroeger.

Keukenblad, handgrepen en meer

Vertel ons uw wensen en we denken met u mee over de invulling van de keuken. Denk daarbij ook aan het keukenblad, de knopjes en de grepen. Ook adviseren we u over de kookplaat, de afzuigkap, de koelkast de afwasmachine. Kies daarvoor uit de moderne apparatuur van A-merken. Want een keuken op maat verdient natuurlijk de beste apparatuur. We verwerken deze zorgvuldig, zodat uw keuken de uitstraling krijgt die u wenst.

Landelijke keuken

Ook bijpassende robuuste massieve eiken tafels en meubels op maat.

Belangrijk natuurlijk dat uw keuken ook echt mooi past in uw interieur. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een prachtige robuuste eiken eettafel op maat of de mooiste meubels en inbouwkasten. Ook buffetkasten en bibliotheekkasten maken we graag; natuurlijk met de hand.

Bekijk onze andere projecten