whatsapp

Product details

  • Stijlvol ontwerp
  • Massief eiken deuren, in een lakwerk ombouw
  • Ambachtelijk gemaakt in onze eigen werkplaats
  • Gemonteerd door onze eigen vakmensen

Apparatenwand

In dit ontwerp is samen met de opdrachtgever gekozen voor een kastenwand met daarvoor een kookeiland. In de rechte keukenopstelling tegen de wand hebben onder andere de Siemens-ovens en koel- en vrieskast een plek gekregen. Doordat de voormalige garage bij de keuken in getrokken is, is er een grote ruimte ontstaan. In de grote opening boven het kookeiland hebben we de afzuigunit kunnen inbouwen. Verder biedt de flinke apparatenwand niet alleen plaats aan alle apparaten, maar ook aan meer dan voldoende opbergruimte.

Kookeiland

Het kookeiland in deze stijlvolle keuken biedt extra opbergruimte. Hier is ook de Siemens inbouw vaatwasser  in ondergebracht.

Het blad is van duurzaam graniet en past perfect bij de gewenste uitstraling. Het kookeiland is verder van alle gemakken voorzien. Men denkt er niet snel aan aan, maar een stopcontact is daar echt onmisbaar. Deze hebben we daarom netjes op de zijwand aangebracht.

landelijk interieur

Compleet interieur

Deze klant zag het al helemaal voor zich: de door ons gemaakte keuken geheel naar zijn wensen en vakbekwaam gemonteerd. In dat vertrouwen werd ook het interieur voor de woonkamer alvast bij ons besteld.

Raak ook overtuigd van onze kwaliteit

Zo’n prachtig landelijk interieur vind je nergens anders. Neem daarom snel contact met ons op. Wij helpen je graag. Ook voor alle vragen zijn wij natuurlijk gewoon beschikbaar. Aarzel dus niet om ons te bellen of te mailen.

Bekijk onze andere projecten