Strakke, massief eiken keukenMassief eiken keuken in strakke, landelijke stijl

Bekijk dit project
Massief eiken keuken

Maatwerk landelijke, massief eiken keuken

Voor een klant in Lienden maakten wij deze prachtige, op maat gemaakte, landelijke keuken. De robuuste uitvoering en de duurzame materialen zorgen voor een warme, huiselijke uitstraling.

 

Deze massief eiken keuken heeft:

  • Robuuste handgrepen
  • Composiet aanrechtblad
  • Massief eiken van hoge kwaliteit
  • Landelijke uitstraling
Massief eikenhouten keuken, landelijke stijl

Prachtige landelijke keuken van massief eikenhout

Deze specifieke klant droomde al een tijd lang over een massief eiken keuken. Na veel zoeken konden ze echter geen keuken vinden die 100% aansluit bij hun wens. De meeste keukenbouwers grijpen namelijk al snel naar plaatmateriaal, terwijl onze meubelmakers het liefst met echt hout bezig zijn. Net op tijd vonden ze ons, en tot hun verbazing maken wij onze keukens juist voornamelijk van massief eikenhout. Een droom die uitkomt.

 

Zo is er een ontwerp op maat gekomen voor deze smalle ruimte. Het was daarbij een uitdaging om alle apparaten op de juiste plaats te krijgen en tegelijkertijd een praktische, gezellige kookplek te maken. Want het werken in de keuken moet iedere dag weer genieten zijn.

Composiet aanrechtblad in eiken keuken

Composiet aanrechtblad prachtig bij geborsteld eiken

Samen met de klant is gekozen voor dit mooie composiet aanrechtblad. Het geeft een schitterend contrast met het geborstelde eiken. De mooie handgrepen in antraciet gekleurd ijzer, passen er bovendien goed bij.

 

Uiteraard is in het aanrecht de kook- en spoelgelegenheid aangebracht en is er ruimte overgelaten voor de vaatwasser. In de kastenwand zijn de koelkast en combi magnetron ingebouwd. Daardoor heeft alles een fris en opgeruimd ogend uiterlijk.

Maatwerk massief eiken keuken

In deze woning hebben wij ook het complete interieur mogen verzorgen. Want het is natuurlijk geweldig als uw hele huis in dezelfde stijl is ingericht.

Wilt u ook een massief eiken keuken?

Wij denken in maatwerk oplossingen, voor het mooiste eindresultaat. 

Door onze ruime ervaring met op maat gemaakte, eiken keukens, vinden we altijd de oplossing die past bij uw woondroom.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor  meer informatie.