Maatwerk kasten in landelijke stijl

Altijd een perfect passende kast, alle afmetingen mogelijk

100% pasvorm

Altijd exacte maatvoering door het gebruik van moderne machines

Eigen werkplaats

Onze getalenteerde vakmensen leveren uitsluitend hoge kwaliteit

100% tevreden

Elk detail wordt door u bepaald 

en door ons uitgevoerd

Landelijke buffetkast met lades

Landelijke kasten, precies op maat

Een landelijk interieur geeft een huiselijke en nostalgische sfeer. Een prachtige landelijke kast mag natuurlijk niet ontbreken. Zo’n mooie landelijke buffetkast, boekenkast of vitrinekast biedt u veel opbergruimte en is een ware blikvanger in uw landelijk interieur.

 

Als u tenminste de juiste kast kunt vinden, want dat is niet altijd even makkelijk. De kast moet exact passen in de ruimte die u beschikbaar heeft en passen bij de rest van uw inrichting. Heeft u specifieke wensen of een bijzondere maat nodig? Dan vindt u niet zo snel een passende kast.

 1. De kast is te groot of te klein voor uw woning
 2. De kast past niet in uw landelijke interieur
 3. U heeft een schuine wand waar u een kast voor wilt
 4. De kast is niet praktisch ingedeeld
 5. U zoekt een kast voor dat speciale hoekje of muurtje
 6. U wilt een tv meubel waar al uw apparaten wel netjes in passen

Maatwerk kasten bieden uitkomst. Een kast op maat past altijd precies, is ingedeeld zoals u dat wilt en past ook nog perfect bij uw interieur qua stijl.

Ervaring Nostalgisch wonen
Na een teleurstellende aankoop bij een Brabantse meubelmaker kwamen we na wat omzwervingen terecht in het Veurhuus op zoek naar een buffetkast.
Ondanks het feit dat we wel vele malen onze eisen bijstelden qua design en kleur bleven Jan en Marleen altijd vriendelijk en met ons mee denken.
Jan heeft zelfs ons TV dressoir aangepast zodat deze nu een prachtig geheel vormt  met onze nieuwe buffetkast.  Jan en Frank hebben top werk geleverd.  Ook onze eethoektafel is door Jan en Frank onderhanden genomen waardoor we de eethoekstoelen konden laten maken die we graag wilden hebben. We kunnen niet anders zeggen dan een 10+ voor vriendelijkheid, behulpzaamheid, de kwaliteit van de materialen, het meedenken en een service die je in deze tijd niet meer gewent bent. Marleen, Jan en Frank TOP en ieder dag weer onze dank !
Gerard C. B.
Kledingkast op maat

Maatwerk kasten zijn de oplossing

Zou u graag een boekenkast willen tegen dat smalle muurtje? Wilt u een mooie inloopkast in die kamer met schuine wanden? Ergert u zich aan al die apparaten en ziet u ze graag mooi weggewerkt in een tv meubel?


In de werkplaats van Nostalgisch Wonen maken we kasten die altijd passen op de plek waar u ze wilt hebben. Een kast die precies past onder de schuine wand en optimale bergruimte biedt. Een tv meubel waar alle apparatuur netjes in opgeborgen kan worden.

 

Welke kast u ook wilt, wij maken hem:

 • Landelijke buffetkasten
 • Boekenkasten
 • Ladekasten
 • Kantoorkasten
 • Kledingkasten
 • Tv meubels
 • Huiskamerkasten
 • Inloopkasten
 • Dressoirs
 • Vitrinekasten

"Grote of afwijkende maten zijn voor ons geen probleem."

Maatwerk kasten landelijke stijl

Unieke, landelijke kasten

Een unieke, landelijke kast die speciaal voor u gemaakt wordt. Dat is een bijzondere blikvanger in uw woning. U heeft zelf de volledige controle over de uitvoering van deze kast, zodat hij helemaal aan uw eisen voldoet.

 

Want als het aankomt op de inrichting van uw huis, willen we niet dat u met minder genoegen neemt. U moet er immers elke dag naar kijken. Een perfect passende kast in landelijke stijl van hoge kwaliteit? Dat mag u zeker verwachten van onze maatwerk kasten.   

Boekenkast en buffetkast landelijke stijl

Uw kast ambachtelijk geproduceerd, op moderne wijze

We willen u graag de mooiste meubels leveren en daarom maken wij ze zelf, in onze werkplaats. Daar staat een team van echte vakmensen voor u klaar. Meubelmakers die het ambachtelijke vak in de vingers hebben, maar gebruikmaken van moderne apparatuur. Zo krijgt u het beste van twee werelden.

 

Hoge kwaliteit kasten met de mooiste details, maar altijd met een perfecte pasvorm.

Maatwerk kasten, vervaardigd in onze eigen werkplaats

Uw landelijke kast op maat laten maken?

Landelijke meubels zijn onze specialiteit. 

In onze werkplaats maken we de mooiste kasten, helemaal op maat en naar uw wensen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.