whatsapp

Bekijk onze keukens op maat

Persoonlijk advies

Bij Nostalgisch wonen snappen we dat smaken verschillen als het aankomt op maatwerk keukens. En dat is maar goed ook anders zouden alle keukens er hetzelfde uitzien. Wij denken graag met je mee over het maken van de juiste keuzes bij de totstandkoming van jouw keuken op maat. Wij beantwoorden al jouw vragen en geven je een deskundig advies waar je iets mee kan. Bij ons heb je een ruime keuze wat betreft:

  • Materialen
  • Opstellingen
  • Afwerkingen
  • Kleuren
  • Vormen

Van één ding kan je zeker zijn; de maatwerk keukens van Nostalgisch Wonen zijn altijd uniek. Je vindt ze nergens anders!

 

Van begin tot eind

Goed geïnformeerd worden is een must bij het kiezen van de juiste keuken. Om te beginnen moet er gekeken worden naar de beschikbare ruimte. Hoeveel ruimte kan er gebruikt worden voor het design van de keuken op maat? Vervolgens wordt de stijl gekozen. Wij zijn expert als het aankomt op de landelijke keukenstijl. Nadat de stijl is gekozen moet er worden nagedacht over het gebruiksgemak. Besluit van tevoren welke apparatuur je wilt en hoeveel kastruimte je nodig hebt. Jij bepaalt bij ons niet alleen de opstelling maar ook de indeling van jouw maatwerk keuken. Wij helpen je bij deze reis van begin tot eind.

Creëer jouw droomkeuken

Wil je beginnen aan de reis die eindigt met een prachtige keuken op maat volledig ingericht naar jouw persoonlijke wensen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer je vragen heeft zijn wij gemakkelijk te benaderen, wij zullen al jouw vragen beantwoorden.