Landelijke meubels op maat

Zo komt uw woondroom tot leven

Vertel ons uw wensen en wij maken het voor u

Hoge kwaliteit

Alles wordt gemaakt in onze

eigen werkplaats

100% maatwerk

Grote of afwijkende maten? 

Geen probleem

Zekerheid

Wij gaan voor kwaliteit en geven daarom levenslange garantie
Wij waren op zoek naar een nieuw bed in landelijke stijl en hadden stad en land afgelopen. Maar wat een rommel is er te koop voor veel geld… dus kwamen we uit bij Nostalgisch wonen en vroegen Jan of hij een bed en kastjes in landelijke stijl kon maken. Jan ging de uitdaging aan en tjonge jonge wat een bed is het geworden en wat een vakwerk. In geen winkel te koop kan ik u verzekeren.. Top klasse !
Na het leveren vroegen we of Jan ook onze eiken open haard ook kon modificeren… en ook dat is wederom geen punt voor deze meubel kunstenaars.
Het maakt blijkbaar niet uit wat je nodig kunt hebben aan meubels… Jan en zijn team kunnen het bouwen, mooi, solide, degelijk en 100% vakmanschap. We zijn super tevreden over de kwaliteit, prijs en de enorme goede service.
Nanda B-R

In 5 stappen uw nieuwe landelijke keuken of interieur op maat

adviesgesprek showroom Nostalgisch Wonen

Stap 1: een vrijblijvend adviesgesprek

Vertel ons wat u in gedachten heeft tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. Wij denken praktisch met u mee en laten u zien wat er mogelijk is. Al uw vragen worden beantwoord.


Dankzij onze kritische vragen, krijgt u de handgemaakte meubelen die perfect passen bij uw wensen, eisen en budget.


Benieuwd waar uw meubelen gemaakt worden? 

Neem meteen even een kijkje in onze werkplaats.

ontwerp handgemaakte keukens

Stap 2: het maken van uw ontwerp

Uw wensen zijn helder. Tijdens het adviesgesprek zijn er wellicht al enkele schetsen gemaakt. Nu is het tijd voor een definitief ontwerp. Uw ontwerp wordt met de hand getekend.


Uiteraard wilt u weten wat de kosten zijn. 

Het ontwerp, samen met de offerte, sturen wij u toe.  

Handgemaakte keuken maatwerk

Stap 3: inmeten en productie

Bent u akkoord met het voorstel? Dan plannen we de productie in. Bij een nieuwe keuken komen we eerst alles nauwkeurig inmeten. Zo weet u zeker dat uw droomkeuken perfect past.

De ruwe eiken of essen planken worden gezaagd, geschaafd en verlijmd tot panelen. Deze panelen worden door onze vakmensen omgetoverd tot kasten, lades, ladefrontjes en deurtjes. En uiteraard voorzien van de door u gewenste freesrandjes.

Als alle onderdelen gereed zijn, gaat het complete meubel naar de spuiterij. Daar worden vakkundig meerdere laklagen in de gewenste kleur aangebracht. Hiermee krijgt uw nieuwe meubel het uiterlijk dat u wenst én het voorziet het hout van een mooie beschermlaag.

Afzuigkap landelijke keuken

Stap 4: plaatsing en afwerking

Bestelt u een handgemaakte landelijke keuken?

Op de afgesproken datum staan wij bij u op de stoep met uw nieuwe handgemaakte keuken. Wij plaatsen de keuken zelf, zodat u zeker weet dat het eindresultaat geheel naar wens is.

Eventueel kunnen we ook voor verdere afwerking zorgen. Denk daarbij aan koven voor verlichting of sierlijsten rondom de afzuigkap.

Eiken keuken in landelijke sfeer

Stap 5: genieten!

Uw nieuwe handgemaakte, landelijke meubel is klaar!

Nu staat niets u meer in de weg om jarenlang van uw eigen landelijke meubel te genieten. Dankzij onze levenslange garantie weet u zeker dat u dit zorgeloos kunt doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Jan en Marleen van 't Veurhuus Nostalgisch Wonen hebben ons uiterst vakbekwaam en naar volle tevredenheid geholpen bij het inrichten van onze woning en kantoor. We zijn zeer tevreden over de prachtige kwaliteit meubelen uit hun eigen meubelmakerij, en de prachtige warme combinaties die ze aan stoffen voor ons uitgezocht hebben. Met hun hulp is ons interieur zeer geslaagd te noemen.

Een klein bedrijf, waar je nog echt klant bent.
Echt een aanrader!
Jan en Marleen: Heel hartelijk dank voor jullie inzet en veel succes met jullie zaak!

Hartelijke groeten,
Gerrit
G de Vries

Handgemaakte landelijke keukens

Hart voor het hart van uw woning

Massief eiken en essen keukens geheel naar uw wens gebouwd

Eiken keuken in landelijke sfeer

Landelijke keukens op maat

De keuken is de ruimte in uw woning waar u de meeste tijd doorbrengt. U start daar met uw gezin de dag aan het gezamenlijke ontbijt, sluit de dag af tijdens het diner en tussendoor loopt iedereen van het gezin af en aan. Niet gek dat steeds meer mensen de keuken als het centrale punt van hun huis gaan beschouwen.

U wilt daarom dat uw keuken vertrouwd aanvoelt en voldoet aan al uw wensen. Het moet alle comfort bieden en daarmee een prettige plek zijn om te vertoeven. Daarnaast moeten alle deuren, lades en apparaten het dagelijkse gebruik jarenlang kunnen doorstaan. Uw nieuwe landelijke keuken op maat moet namelijk ook over een aantal jaar als nieuw aanvoelen.

Massief eiken keuken landelijke details

Jaren zorgeloos genieten

Kies daarom voor een keuken van Nostalgisch Wonen. Onze keukens worden met de hand vervaardigd in onze werkplaats in Ochten. Daar toveren we eiken en essen planken om tot uw nieuwe droomkeuken. U kunt bij wijze van spreken de plank kiezen waar uw nieuwe keuken van gemaakt moet worden. En natuurlijk denken wij graag mee over de ideale opstelling, de beste afmetingen en de meest geschikte apparatuur. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren, zodat u zeker weet dat u jaren plezier heeft van uw nieuwe landelijke droomkeuken. En dat wordt onderstreept door onze levenslange garantie.

Na een teleurstellende aankoop bij een Brabantse meubelmaker kwamen we na wat omzwervingen terecht in het Veurhuus op zoek naar een buffetkast.
Ondanks het feit dat we wel vele malen onze eisen bijstelden qua design en kleur bleven Jan en Marleen altijd vriendelijk en met ons mee denken.
Jan heeft zelfs ons TV dressoir aangepast zodat deze nu een prachtig geheel vormt  met onze nieuwe buffetkast.  Jan en Frank hebben top werk geleverd.  Ook onze eethoektafel is door Jan en Frank onderhanden genomen waardoor we de eethoekstoelen konden laten maken die we graag wilden hebben. We kunnen niet anders zeggen dan een 10+ voor vriendelijkheid, behulpzaamheid, de kwaliteit van de materialen, het meedenken en een service die je in deze tijd niet meer gewend bent. Marleen, Jan en Frank TOP en ieder dag weer onze dank !
Gerard C. B.

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Het enige wat u hoeft te doen, is jarenlang genieten 

van het nieuwe hart van uw woning!

Eiken keuken in landelijke sfeer

Landelijke keuken die voldoet aan úw wensen

Wij snappen dat smaken verschillen. Daarom zijn al onze maatwerk keukens uniek. We maken uw landelijke keuken helemaal naar uw wensen. We denken graag met u mee en geven u advies, zodat het idee in uw hoofd straks daadwerkelijk in uw keuken staat.

We zorgen ervoor dat u niets vergeet en alle belangrijke elementen in uw nieuwe landelijke keuken meegenomen worden.

Keuken onderhoud, houten kasten en handgrepen

Elk detail telt...

U heeft een ruime keus wat betreft:

  • Hoge kwaliteit materialen
  • Opstellingen
  • Afwerkingen
  • Kleuren
  • Vormen

Eén ding weet u zeker:

Een landelijke keuken op maat is uniek en van uitstekende kwaliteit.

Eiken keuken in landelijke sfeer

Samen maken we uw landelijke droomkeuken

We gaan samen op weg, naar het realiseren van uw droomkeuken. Goede informatie vinden wij belangrijk, want alleen dan kunt u de juiste keuzes maken. Daarom beginnen we met de beschikbare ruimte. Hoeveel ruimte kan er gebruikt worden voor het design van uw landelijke keuken op maat?


Vervolgens kiest u de stijl die u graag in uw keuken wilt zien. Nostalgisch Wonen is gespecialiseerd in de landelijke keukenstijl. Het bijzondere van deze stijl is dat zowel klassieke als moderne elementen op een unieke manier met elkaar worden gecombineerd. Een mooie balans zorgt ervoor dat de keuken strak oogt, maar wel gezelligheid uitstraalt.

Eiken keuken in landelijke sfeer

Landelijke keuken, precies zoals u hem wilt

Natuurlijk is gebruiksgemak belangrijk in een keuken. Ruim voldoende kastruimte, een fijn werkblad en een logische indeling. Besluit daarom vooraf welke apparatuur u in de keuken wilt en hoeveel kastruimte u nodig heeft.

U kunt bij ons niet alleen de opstelling, maar ook de indeling van uw maatwerk keuken bepalen. Wij staan u bij met praktisch advies, zodat u straks volop kunt genieten van uw landelijke keuken op maat.

Hoe komt uw landelijke keuken eruit te zien?

Inspiratie voor uw nieuwe droomkeuken?

Het team dat uw nieuwe keuken maakt

Uw nieuwe keuken wordt in onze eigen werkplaats in Ochten vervaardigd. 

Onze vakmensen zijn dagelijks bezig met het maken van massief eiken en essen keukens en meubels.

Ambachtelijk en met de hand. Daarbij maken we gebruik van moderne machines.

Zo kunnen wij een ongekend hoge kwaliteit leveren, waar we dan ook trots op zijn!

Jan van de Scheur

Eigenaar
Keukenadviseur
Keukenbouwer

Marleen van de Scheur

Eigenaar
Keukenadviseur

Johan Snel

Leerling 

keukenbouwer

Pieter Hoogstraten

Keukenbouwer
Monteur
Prachtig interieur
Prachtige zaak, netjes geholpen. Prachtig interieur samengesteld . We zijn er erg blij mee. Hartelijk dank daarvoor.
Marjolein Pieterse
Daar waar kwaliteit en service voorop staat
Kees Harmsen
10+ voor de service
We kunnen niet anders zeggen dan een 10+ voor vriendelijkheid, behulpzaamheid, de kwaliteit van de materialen, het meedenken en een service die je in deze tijd niet meer gewend bent.
Gerard C. B.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan geheel vrijblijvend een adviesgesprek in. 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in de plannen.