whatsapp

Maak kennis met

Jan van de Scheur

Eigenaar / Interieuradviseur/Meubelmaker
persoon

Marleen van de Scheur-Snel

Eigenaar/ Interieuradviseur/Beheerder webshop
persoon

Johan Snel

Leerling Meubelmaker
persoon

Pieter Hoogstraten

Meubelmaker/ Monteur
persoon

Patrick

Spuiter
persoon

Lenie

Interieurverzorgster

Wij vinden het inrichten van een huis het leukste dat er is. Dit kan echter wel moeilijk zijn. Natuurlijk heb je al wel een stijl in je hoofd. Daar de juiste meubels bij vinden is pas waar het lastig wordt. komt dit je bekend voor? Laat je niet ontmoedigen, Nostalgisch Wonen is er voor je! Samen met jou maken wij jouw interieur dromen waar.

Hoe we jouw dromen waarmaken

Wij maken jouw meubels exact voor jou op maat. Dit heeft een aantal hele belangrijke voordelen:

  1. Jouw meubel past precies
  2. Jouw meubel staat fantastisch bij de rest van je interieur
  3. Jouw meubel is super uniek, er bestaat geen kopie
  4. Jouw meubel is van de hoogste kwaliteit, gemaakt door echte vakmensen

Onze expertise

Nostalgisch Wonen bouwt alle meubels uit materialen van hoge kwaliteit in onze eigen werkplaats. Daar werken echte vakmensen die een echt ambachtelijk vak uitoefenen. Zij maken daarbij gebruik van moderne machines. Deze combinatie maakt het mogelijk om een ongekend hoge kwaliteit te leveren. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

 

Wij maken meubels die perfect passen in een landelijke interieurstijl. Doordat we daar inmiddels zoveel ervaring in hebben, kunnen wij je ook adviseren. Zo voldoen we altijd aan je verwachtingen. Je bent immers zelf betrokken bij het ontwerp van je tafel, kast of keuken. Wij vinden dan ook dat we geen meubels leveren. Wij leveren jouw woondroom, volledig op maat gemaakt.

Laat uw wens in vervulling gaan

Wij worden helemaal enthousiast van een prachtig interieur. Die passie delen wij graag met jou. Als u op zoek bent naar prachtig maatwerk, neem dan vooral contact met ons op. U zit nergens aan vast en wij helpen u graag. Samen maken we er iets moois van.

Bekijk onze webshop

Koop onze maatwerk producten

Onze meest
populaire producten

Maatwerk eettafels

Heeft u specifieke wensen bij uw tafel, of wilt u een unieke tafel? Een eyecatcher in uw woning, met de materialen die u mooi vindt, in exact de door u gewenste. Heeft u specifieke wensen bij uw tafel, of wilt u een unieke tafel? Een eyecatcher in uw woning, met de materialen die u mooi vindt, in exact de door u gewenste.

Lees meer

Maatwerk aanrechten

U wilt een uniek dressoir, gemaakt naar uw wensen? NWmeubelmakers maakt uw dressoir volledig naar uw wens.. Op maat!
Altijd passend gemaakt voor u.

Lees meer

Maatwerk keukenkasten

U bepaalt in welke materialen, afwerkingen en formaat uw kast gemaakt moet worden! Een mooie kast is een echte eyecatcher in uw woning of kantoor.

Lees meer

Maatwerk tafels

Heeft u specifieke wensen bij uw tafel, of wilt u een unieke tafel? Een eyecatcher in uw woning, met de materialen die u mooi vindt, in exact de door u gewenste.

Lees meer
Meubelen op maat