whatsapp
Landelijke eettafel in woonboerderij

Bekijk onze tafels op maat

Een getalenteerd team

Een tafel op maat betekent bij ons ook echt op maat. Wij werken met getalenteerde vakmensen en moderne machines. Dat zorgt voor een hoge kwaliteit en exacte maatvoering. Wij durven dan ook te zeggen dat een maatwerk tafel jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Helemaal naar jouw smaak

Een mooie, robuuste eettafel op maat is prachtig als deze uit massief eikenhout wordt gemaakt. Een sterke houtsoort die ambacht en karakter uitstraalt. Dit staat perfect in een landelijk huis. Je tafel lakken, spuiten of ambachtelijk laten schilderen? Geen enkel probleem. Wij houden rekening met jouw wensen. Weet je niet wat je moet kiezen? Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij adviseren over kleur, afwerking en details. Zo weet je zeker dat jouw op maat gemaakte eettafel uitstekend past bij de rest van je inrichting!

Uniek en bijzonder

Een tafel die speciaal voor jou wordt gemaakt, is natuurlijk uniek. Niemand anders zal dezelfde tafel als jij bezitten. De meubels die door ons worden gemaakt, vind je immers nergens anders. Daarnaast is de kwaliteit ongekend goed. Je haalt dus echt iets bijzonders in huis.

kloostertafel

Ervaring met alle tafels

Het maakt ons niet uit of je een eettafel, salontafel of keukentafel op maat wil. Bij Nostalgisch Wonen hebben wij ervaring met tafels in alle soorten en maten. Dit zorgt ervoor dat je jouw inrichting op elkaar kunt afstemmen. Wil jij bijvoorbeeld je salontafel en eetkamertafel in dezelfde stijl? Dat kan! Zo vormt jouw interieur een prachtig geheel.  

Kies vandaag nog voor een tafel op maat

Heb jij interesse in een tafel op maat? Neem vandaag nog contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend dus je zit nergens aan vast. Wellicht kunnen wij je verder helpen.