Landelijke boekenkasten op maat

Doe inspiratie op in onze catalogus

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bekijk de catalogus
Landelijke boekenkast

Landelijke boekenkast

Een handgemaakte boekenkast van hout, geeft uw interieur direct een bijzondere sfeer. Zeker wanneer u een comfortabele fauteuil naast uw boekenkast plaatst creëert uw een plek in huis waar u even helemaal weg kunt dromen met een goed boek. Even een momentje voor uzelf. 


Een boekenkast is door zijn omvang een opvallende verschijning in uw kamer. U wilt daarom een kast die helemaal bij uw landelijke interieur past. In de werkplaats van Nostalgisch Wonen is alles mogelijk en heeft u het voor het zeggen. Zo wordt uw boekenkast precies zoals u hem voor ogen heeft.

grote wand boekenkast op maat

Maatwerk boekenkast

Een boekenkast die precies in uw woning past, die vindt u niet in de gemiddelde woonwinkel. Met een boekenkast op maat maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Zo gaat zelfs de grootste kast prachtig op in de ruimte. 


Hoe groot moet uw boekenkast zijn? Alle maten zijn mogelijk. Grote kasten, met of zonder deuren, waar u uw complete boekenverzameling in kwijt kunt. Of juist een compacte kast, precies op maat voor dat smalle muurtje waar u geen geschikt meubel voor kon vinden?

boekenkast met hoek ral 9010

Bibliotheekkast, 

compleet met ladder

Wilde u ook al zo lang een bibliotheekkast met ladder. Een imposante kast tot aan het plafond, gevuld met uw favoriete boeken. Waar u, comfortabel vanaf de ladder, kunt neuzen tussen als uw meesterwerken. 


Een bibliotheekkast met ladder kan in alle afmetingen uitgevoerd worden. Hoe hoog of breed uw muur ook is, er is altijd een kast voor te maken. En moeten we de hoek om? Daar draaien de ervaren meubelmakers van Nostalgisch Wonen hun hand niet voor om! 

Niet gevonden wat u zocht?

Bent u op zoek naar bijzondere meubelen en accessoires die uw landelijke interieur compleet maken? Neem gerust contact met ons op.