Compleet landelijk interieur op maat
Compleet landelijk interieur op maat

Bekijk dit project
Landelijk interieur op maat

100% tevreden met uw landelijke interieur?

Kies dan voor massieve, landelijke eiken meubels op maat van Nostalgisch Wonen in Ochten. Wij maken uw meubels in onze eigen werkplaats, op ambachtelijke wijze met moderne machines. Dat doen we met passie en vakmanschap. Daardoor heeft u een ruime keuze uit materialen, vormen, opstellingen, kleuren en afwerkingen. En het mooie is: een interieur van Nostalgisch Wonen is altijd uniek. U vindt ‘m nergens anders.

 

Dit landelijke interieur hebben we op maat gemaakt:

  • Massief eiken maatwerk buffetkast
  • Massief eiken salontafel
  • Massief eiken boekenkast
  • Comfortabele en duurzame banken
Perfect passende landelijke meubelen

Perfect passende landelijke meubelen in uw woning?

Een standaard interieur is niet wat u zoekt, u wilt immers geen concessies doen. U wilt een droominterieur. Daarom kiest u voor onze op maat gemaakte meubels. Onze maatwerk eiken meubels passen in ieder huis. Ook als de woning bijzondere afmetingen heeft of als er lastig in te delen ruimtes zijn.

 

We ontwerpen uw interieur zo dat elke ruimte goed wordt ingedeeld. Maak een keuze uit onze zitmeubelen om uw interieur compleet te maken. Indien gewenst verzorgt Nostalgisch Wonen zelfs de verlichting.

Praktischer kan het niet! We beschikken over een catalogus waar u een overzicht vindt van onze verlichting en woonaccessoires.

Landelijk interieur met prachtige details

Uw interieur, helemaal zoals u het wilt

U heeft uitgebreide mogelijkheden wat betreft de keuze voor het materiaal en de afwerking. We maken uw maatwerk meubels nog op ambachtelijke wijze in onze eigen werkplaats in Ochten. Dat doen we handmatig en met de materialen die u zelf uitkiest.

 

Wij werken vooral met eikenhout, een kwalitatief hoogwaardige, stevige en karaktervolle houtsoort. Daarnaast kunt u kiezen voor hoogwaardig MDF als basis voor lakwerk. We kunnen de meubels vervolgens afwerken in de kleur en uitstraling die u wenst.

Foto's zeggen meer: Bekijk hier het volledige, op maat gemaakte landelijke interieur

In deze woning hebben wij ook de complete keuken mogen verzorgen. Want het is natuurlijk geweldig als uw hele huis in dezelfde stijl is ingericht.

Meer informatie over meubels voor landelijke inrichting?

Wij denken in maatwerk oplossingen, voor het mooiste eindresultaat. 

Door onze ruime ervaring met op maat gemaakte meubels, vinden we altijd de oplossing die past bij uw woondroom.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor  meer informatie.