Eiken keuken in landelijke stijlHandgemaakte eiken keuken in landelijke stijl

Bekijk dit project
Eiken keuken, landelijke stijl

Eiken keuken in landelijke stijl

Een standaard keuken is niet wat u zoekt, u wilt geen concessies doen. U wilt een droomkeuken. Daarom kiest u voor onze op maat gemaakte keuken. Net als de eigenaren van deze prachtige, landelijke, eiken keuken, die wij speciaal voor hen op maat gemaakt hebben.

 

Bijzondere afmetingen en lastige hoeken zijn met maatwerk geen probleem. We ontwerpen uw keuken zo, dat elk hoekje en gaatje wordt benut. Ook de indeling van de keuken maken we helemaal naar uw wensen. Praktischer kan het niet!

Eikenhouten landelijke keuken

Eikenhout voor een landelijke uitstraling

We werken voornamelijk met eikenhout, een sterke en duurzame houtsoort die voor de meeste toepassingen geschikt is. Uiteraard kunnen we ook met andere materialen werken, als u dat liever heeft.

 

Voor het binnenwerk kunnen we bijvoorbeeld werken met een Spaanplaat met HPL. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor massief eikenhout. De keuze is aan u. Of kies voor hoogwaardig MDF, als basis voor lakwerk. We kunnen uw keuken vervolgens laten spuiten óf – voor een authentieke uitstraling – handmatig verven met de kwast. Inderdaad, net zoals vroeger.

Keuken met landelijke handgrepen en aanrechtblad

Aanrechtblad en handgrepen in landelijke stijl

Vertel ons uw wensen en we denken met u mee over de invulling van de keuken. Denk daarbij aan het aanrechtblad, de knopjes en de handgrepen.


 Ook adviseren we u over de kookplaat, de afzuigkap, de koelkast en de vaatwasmachine. Kies bij voorkeur uit de moderne apparatuur van A-merken. Want een keuken op maat verdient natuurlijk de beste apparatuur. We verwerken deze zorgvuldig, zodat uw keuken de uitstraling krijgt die u wenst.

Eiken keuken op maat gemaakt

Wilt u ook een eiken keuken?

Wij denken in maatwerk oplossingen, voor het mooiste eindresultaat. 

Door onze ruime ervaring met op maat gemaakte keukens, vinden we altijd de oplossing die past bij uw woondroom.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor  meer informatie.