Zoekt u landelijke slaapkamer meubelen?

Doe inspiratie op in onze catalogus

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bekijk de catalogus
Nachttafeltje landelijke slaapkamer

Landelijke slaapkamer meubelen

Een landelijke slaapkamer is een oase van rust. Met de juiste slaapkamer meubelen maakt u één geheel van uw slaapkamer. Een nette, opgeruimde kamer straalt rust uit. Voldoende kastruimte helpt u om uw slaapkamer altijd netjes aan kant te hebben. 


Maak optimaal gebruik van de ruimte en laat slaapkamerkasten op maat maken. U kiest zelf de indeling van uw kast. Wilt u meer legplanken of liever een extra hanggedeelte? Diepe en ondiepe lades bieden u volop ruimte om al uw spullen netjes en overzichtelijk op te bergen.

Hoe ziet uw droom slaapkamer eruit?

Slaapkamer kasten op maat

Slaapkamerkasten op maat

Een inloopkast is ideaal en een geweldige aanvulling op uw slaapkamer. In één oogopslag kunt u uw volledige garderobe overzien.

In de werkplaats van Nostalgisch Wonen maken we voor u een inloopkast, precies zoals u hem wilt hebben. 


Veel slaapkamers hebben schuine wanden. Een gewone slaapkamerkast kunt u hier niet kwijt, of u verliest onnodig veel ruimte. Met een slaapkamerkast op maat wordt alle beschikbare ruimte benut. U geniet van een zee aan opbergruimte en een kast die perfect past bij de rest van uw landelijke interieur. 

Slaapkamer meubelen op maat

Slaapkamer meubelen

op maat

Een slaapkamer is niet altijd even makkelijk in te richten. Zeker als u schuine wanden in uw slaapkamer heeft. Slaapkamer meubelen op maat bieden u de mogelijkheid om uw slaapkamer naar eigen smaak in te richten

Een maatwerk kast met landelijke uitstraling geeft u de mogelijkheid om ook die loze ruimten onderaan een schuin dak optimaal te gebruiken. 

Wij maken landelijke slaapkamer meubelen op maat:

  • Bedden
  • Nachtkastjes
  • Kledingkasten
  • Inbouwkasten
  • Maatwerk kasten onder schuine wand

Niet gevonden wat u zocht?

Wij maken slaapkamer meubelen op maat in onze eigen werkplaats. U mag zelf de afmeting, kleur en indeling bepalen. Wij maken meubelen die altijd aan uw wensen voldoen en perfect in uw woning passen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons er gerust naar.