whatsapp

Product details

  • Massief eiken maatwerk buffetkast
  • Massief eiken salontafel
  • Massief eiken boekenkast
  • Comfortabele en duurzame banken
Handgemaakte eiken keuken

Passend in ieder huis

Een standaard interieur is niet wat je zoekt, je wil immers geen concessies doen. Jij wil een droominterieur. Daarom kies jij voor onze op maat gemaakte meubels. Onze maatwerk eiken meubels passen in ieder huis. Ook als de woning bijzondere afmetingen heeft of als er lastig in te delen ruimtes zijn. We ontwerpen jouw interieur zo dat elke ruimte goed wordt ingedeeld. Maak een keuze uit onze zitmeubelen om het compleet te maken. Indien gewenst verzorgt Nostalgisch Wonen zelfs de verlichting. Praktischer kan het niet!  Neem ook eens een kijkje in onze webshop voor een uitgebreid overzicht van onze verlichting en woonaccessoires.

Uitgebreide mogelijkheden

Uitgebreide mogelijkheden heb je ook in de keuze voor het materiaal en de afwerking. We maken jouw maatwerk meubels nog op ambachtelijke wijze in onze eigen werkplaats in Ochten. Dat doen we handmatig en met de materialen die je zelf uitkiest. Hoofdzakelijk in eikenhout, een kwalitatief hoogwaardig, stevig en karaktervolle houtsoort. Daarnaast kun je kiezen voor hoogwaardig MDF als basis voor lakwerk. We kunnen de meubels vervolgens laten afwerken in de kleur en uitstraling die je wenst.

Ook bijpassende keukens

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw keuken ook echt mooi past bij je landelijke interieur. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een keuken die volledig voldoet aan jouw smaak en eisen.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Bekijk onze overige projecten