whatsapp

Product details

  • Landelijke Eiken Keuken op maat
  • Massief eiken keuken
  • Robuuste handgrepen
  • Composiet aanrechtblad

Prachtige landelijke keuken van massief eikenhout

Deze specifieke klant droomde al een tijd lang over een massief eiken keuken. Na veel zoeken konden ze echter geen keuken vinden die 100% aansluit bij hun wens. De meeste keukenbouwers grijpen namelijk al snel naar plaatmateriaal terwijl onze meubelmakers het liefst met echt hout bezig zijn. Net op tijd vonden ze ons, en tot hun verbazing maken wij onze keukens juist voornamelijk van massief eikenhout. Een droom die uitkomt.

Zo is er dus een ontwerp op maat gekomen voor deze smalle ruimte. Het was daarbij een uitdaging om alle apparaten op de juiste praktische plaat te krijgen en tegelijkertijd een heerlijke praktische kookplek te maken. Want het werken in de keuken moet iedere dag weer genieten zijn.

 

Composiet aanrechtblad

Samen met de klant is gekozen voor dit mooie composiet aanrechtblad. Het is een mooi contrast met het geborstelde eiken. De mooie handgrepen in antraciet gekleurd ijzer, passen er bovendien goed bij.

Uiteraard is in het aanrecht is de kook- en spoelgelegenheid aangebracht en is er ruimte overgelaten voor de vaatwasser. In de kastenwand zijn de koelkast en combi magnetron ingebouwd. Daardoor heeft alles een fris ogend uiterlijk.

Ook geïnteresseerd in een landelijke keuken op maat?

In de huidige markt is het niet eenvoudig om een partij te vinden die 100% rekening kan houden met uw wensen. Bij veel keukenboeren worden de keukens toch in massa geproduceerd waardoor maatwerk vaak niet meer mogelijk is. Nostalgisch Wonen doet het anders. Wij helpen u graag om een echte droomkeuken te realiseren.

Zo hebben wij ook een inspiratiepagina over landelijke keukens. Meer uitgebreide informatie over landelijke keukens op maat, vindt u hier.

 

Onze keuken projecten