whatsapp

Product details

  • Handgemaakte eiken keukens
  • Massief eiken keukens
  • Met eigen werkplaats
Landelijke keuken hout

Passend in iedere keuken

Onze maatwerkkeuken past in iedere keuken. Ook als de keuken bijzondere afmetingen heeft of als er lastige hoeken zijn. We ontwerpen uw keuken zo dat elk hoekje en elk gaatje wordt benut. Ook de indeling van de keuken maken we helemaal op maat voor u. Praktischer kan het niet! En dan die kwaliteit: onze maatwerkkeukens zijn kwalitatief erg goed, waardoor ze heel lang meegaan.

Uitgebreide mogelijkheden

Wij werken voornamelijk met eikenhout, een sterke en duurzame houtsoort die voor de meeste toepassingen geschikt is. Wij kunnen echter ook met andere materialen werken, als u dat liever heeft. Voor het binnenwerk kunnen wij bijvoorbeeld werken met een Spaanplaat met HPL. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor massief eikenhout. De keuze is aan u. Of kies voor hoogwaardig MDF als basis voor lakwerk. We kunnen uw keuken vervolgens laten spuiten óf – voor een authentieke uitstraling – handmatig verven met de kwast. Inderdaad, net zoals vroeger.

Landelijke eiken keuken
Landelijke keuken eiken handgemaakt met schouw

Keukenblad, handgrepen en meer

Vertel ons uw wensen en we denken met u mee over de invulling van de keuken. Denk daarbij ook aan het keukenblad, de knopjes en de grepen. Ook adviseren we u over de kookplaat, de afzuigkap, de koelkast de afwasmachine. Kies daarvoor uit de moderne apparatuur van A-merken. Want een keuken op maat verdient natuurlijk de beste apparatuur. We verwerken deze zorgvuldig, zodat uw keuken de uitstraling krijgt die u wenst.

Kies voor een robuuste eettafel

Belangrijk natuurlijk dat uw keuken ook echt mooi past in uw interieur. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een prachtige robuuste eiken eettafel op maat of de mooiste meubels en inbouwkasten. Ook buffetkasten en bibliotheekkasten maken we graag; natuurlijk met de hand.

Massief eiken keuken

Bekijk onze andere projecten