Landelijke tafel voor uw interieur?

Doe inspiratie op in onze catalogus

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bekijk de catalogus
Landelijke kloostertafel

Eiken kloostertafel

Stoere eiken kloostertafel die prachtig past bij uw landelijke interieur? In uw landelijke interieur wilt u een tafel die een en al nostalgie uitademt. Met een kloostertafel heeft u meteen de juiste sfeer te pakken. 


Vooral een tafel, uitgevoerd in robuust eiken, straalt warmte en gezelligheid uit. Een meubelstuk van dit formaat springt direct in het oog, laat uw kloostertafel daarom een echte blikvanger  zijn. 


In onze catalogus vindt u de meest uiteenlopende landelijke kloostertafels. Van groot en robuust, tot sierlijk bewerkt.

Aan u de keus.


Wij helpen u graag de perfecte tafel te kiezen, die in alle opzichten past bij uw landelijke interieur.    

Kloostertafel schitterende details

Landelijke tafels met schitterende details

Landelijke tafels hebben een doorleefde uitstraling. U voelt zich meteen thuis. De natuurlijke materialen stralen een zekere rust uit. Een landelijke tafel nodigt u uit om uren lang te genieten met vrienden en familie. 


De schitterende details laten uw interieur echt tot leven komen. Een landelijke tafel van doorleefd eiken heeft schitterende houttekeningen. De afwerking van onze landelijke tafels is van hoge kwaliteit. 


Zoekt u een tafel met een gedetailleerde poot? Of juist een strak en robuust uiterlijk? Alles is mogelijk. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte landelijke tafel. 

Ronde landelijke tafel

Welke vorm mag uw landelijke tafel zijn?

Denkt u bij een landelijke tafel direct aan een lange, robuuste, rechthoekige tafel? Indien u voldoende ruimte heeft is dit natuurlijk een schitterend model.

Beschikt u over net wat minder ruimte, of houdt u van een intiemere sfeer, dan is een ronde tafel een prima keus. 


Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig, welke landelijke tafel u ook kiest, u vindt ze in onze catalogus. Stuk voor stuk schitterende modellen die uw interieur een warme en gezellige uitstraling geven.  

Niet gevonden wat u zocht?

Bent u op zoek naar een bijzondere landelijke tafel? Afwijkende maten, speciale wensen, in de werkplaats van Nostalgisch Wonen is niets te gek. Wij maken met plezier uw landelijke tafel op maat. Neem gerust contact met ons op.