Kast op maat voor schuine wand, in landelijke stijl
Landelijke kasten
Jan van de Scheur
Landelijke kasten
04/23/2021
3 min
0

Kast op maat voor schuine wand, in landelijke stijl

04/23/2021
3 min
0

Kasten plaatsen bij een schuine wand blijft lastig. Normale kasten zijn hier niet voor gemaakt. Ze benutten niet alle ruimte, waardoor de indeling van uw kamer ongunstig uitkomt en u ruimte verliest. Zeker in een kamer waar u alle ruimte nodig heeft is dit geen optie. Een op maat gemaakte kast voor schuine wanden is hier de oplossing.

We vinden tegenwoordig steeds meer kastoplossingen voor schuine wanden, maar vaak zijn dit kasten uitgevoerd in een moderne stijl. Die passen over het algemeen niet bij uw landelijk ingerichte woning. Wilt u een op maat gemaakte schuine kast? Dan raden wij aan om de vakmannen in de werkplaats van Nostalgisch Wonen aan het werk te zetten.

Wij zijn gespecialiseerd in landelijke meubelen en maken uw kast nog op de ambachtelijke manier. Echt handwerk, waardoor al uw wensen tot in detail worden uitgevoerd. Door het gebruik van geavanceerde apparatuur is maatwerk ook echt maatwerk, uw kast zal tegen de schuine wand aansluiten, alsof het nooit anders geweest is.

Schuine kasten bieden u meer mogelijkheden

In veel woningen krijgen we op de bovenverdieping te maken met schuine wanden. Hierdoor wordt u beperkt bij het inrichten van de ruimte. Een normale kast kan alleen tegen een rechte wand geplaatst worden, de rest van de meubelen moet zijn plek hier omheen vinden. Grote kans dat dit niet de inrichting is die u voor ogen had.

De schuine wanden optimaal benutten biedt u niet alleen de mogelijkheid om de ruimte in te richten zoals u dat wilt, maar laat u ook de volledige ruimte gebruiken. Wanneer wij uw schuine kast op maat maken heeft u het volledig voor het zeggen. U bepaalt hoe uw kast eruit komt te zien, zowel van buiten als de indeling binnenin.

Wilt u een schuine kast voor uw slaapkamer, dan is het fijn als al uw kleding en linnengoed hier netjes in past. U bepaalt waar de legplanken en het hanggedeelte komt. Heeft u lades nodig voor uw kleinere accessoires? Geen probleem, ook die maken wij voor u.

Kast voor schuine wand

Schuine kast in landelijke stijl

Als u gaat zoeken naar schuine kasten komt u bij de bouwmarkt vaak niet veel verder dan een schuifdeur systeem. Daarachter zult u nog steeds zelf een kastindeling moeten maken. Zet u hier een kastunit in, dan blijft u hetzelfde probleem houden, u benut niet de volledige ruimte. Achter de kast blijft vaak een ruimte over die moeilijk bereikbaar is.

Daarnaast hebben deze schuifdeuren zelden precies de uitstraling die u wilt. Ze passen qua kleur en stijl niet bij de rest van uw interieur. Dat is natuurlijk zonde als u uw kamer net in een prachtige landelijke stijl hebt ingericht.

Laat daarom uw schuine kast op maat maken in de werkplaats van Nostalgisch Wonen. Wij zijn gespecialiseerd in de landelijke woonstijl en laten uw kast helemaal bij uw interieur passen. We gebruiken schitterende, natuurlijke materialen. Prachtig eikenhout, wat naar keus blank of afgelakt geleverd kan worden. De keus is geheel aan u.

Altijd de juiste kast voor uw schuine wand

Schuine wanden hoeven niet langer de indeling van uw kamer te bepalen. Er zijn talloze mogelijkheden om uw schuine wand op een verstandige en ruimtebesparende manier in te richten met de juiste kasten. Weet u nog niet precies hoe u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte? Wij helpen u graag een passend ontwerp te maken voor uw schuine wand kast.

De ruime onder een schuine wand is lastig te gebruiken. U heeft minder loopruimte, omdat dit gedeelte lager is en u sneller uw hoofd stoot. Dan is een schuine wand kast de oplossing die deze loze ruimte opeens super praktisch maakt.
Zo is een schuine wand in uw kamer niet langer een punt van irritatie, maar kunt u genieten van het authentieke karakter, zeker in combinatie met mooie rustieke houten balken.

Hoe komt uw schuine wand kast eruit te zien?

Met een op maat gemaakte schuine wand kast kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Wilt u normale deuren, schuifdeuren, een glazen deur of spiegel? Heeft u ook lades nodig en vindt u het leuk om in open vakken landelijke decoraties neer te zetten? Wanneer wij uw kast op maat maken is het allemaal mogelijk.

Wij geven u graag praktische tips en ideeën waarmee we samen uw droomkast ontwerpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van op maat gemaakte landelijke kasten?
Doe alvast inspiratie op en bekijk onze maatwerk kasten. 

Reacties
Categorieën