Een unieke landelijke kast? Laat hem op maat maken
Landelijke kasten
Jan van de Scheur
Landelijke kasten
04/23/2021
3 min
0

Een unieke landelijke kast? Laat hem op maat maken

04/23/2021
3 min
0

Bent u op zoek naar een unieke landelijke kast? Uren kunt u het internet afzoeken naar die ene kast die u in uw hoofd heeft zitten. U weet al helemaal hoe hij eruit moet komen te zien. De kast die precies bij uw landelijke interieur past. Het perfecte meubel dat de nu nog lege muur netjes opvult.

U weet exact welke maten uw kast moet hebben en ook de indeling ziet u al voor zich. Nu moet u deze kast alleen nog zien te vinden. U heeft al heel wat woonboulevards uitgekamd, helaas zonder resultaat. U vraagt toch niets bijzonders?

Wanneer u een echt unieke landelijke kast zoekt, bent u bij Nostalgisch Wonen aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen werkplaats, waar landelijke meubelen nog op de ambachtelijke manier worden gemaakt. Echt handwerk, door echte vakmannen. Zo kunnen wij u ervan verzekeren dat uw maatwerk landelijke kast ook echt uniek is en helemaal aan uw wensen voldoet.

Waarom uw landelijke kast op maat laten maken?

De meubelen bepalen de sfeer in uw interieur. Zeker een groot meubel, zoals een kast, is bepalend voor de uitstraling van uw landelijke woonstijl. U wilt een kast die sfeervol is en een ambachtelijke uitstraling heeft. Soms heeft u het geluk dat u er in de winkel zomaar tegenaan loopt, maar echt uniek zijn deze kasten niet. Een volgende klant kan zo dezelfde kast bestellen.

Heeft u ook de ervaring dat de kwaliteit van de kasten in de winkel vaak tegenvalt? U zoekt een robuuste landelijke kast waar u jaren plezier van heeft. Dan wilt u geen kast die na één verhuizing of verplaatsing in huis niet meer goed in elkaar wil of niet meer lekker sluit. U wilt kwaliteit en maatwerk.

Daarvoor moet u in de werkplaats van Nostalgisch Wonen zijn. Onze ervaren meubelmakers maken de prachtigste kasten van natuurlijke materialen. Dit ambachtelijke vakwerk resulteert in een kast met een uniek en authentiek karakter.

En het mooiste? U bepaalt zelf hoe uw kast eruit komt te zien. Voor onze meubelmakers is niets te gek. Of u nu een kleine kast zoekt voor dat ene onmogelijke hoekje, of een XL buffetkast voor die enorme lege wand, wij maken het met plezier voor u.

Landelijke boekenkasten

Alle landelijke kasten, in elke stijl

De landelijke stijl is zeer uiteenlopend. Daardoor kan het lastig zijn om passende kasten te vinden bij uw interieur. Elke kamer en elke indeling is anders. Grote kans dat u niet uitkomt met de standaard maten in de woonwinkel. Eindelijk heeft u een kast in de juiste landelijke stijl gevonden, maar hij is niet in de gewenste maten beschikbaar. Het zoeken naar de perfecte landelijke kast kan een frustrerende bezigheid zijn.

Wat zou het fijn zijn als u:
• Precies het juiste tv-meubel kunt vinden, waar al uw apparatuur in past en alle kabels netjes uit het zicht kunnen worden opgeborgen.
• Die schitterende buffetkast in de juiste stijl in uw woonkamer heeft staan en hij ook nog precies de indeling heeft die u graag wilt.
• De schuine wand in uw slaapkamer kunt omtoveren tot een enorm ruime kledingkast, waar u al uw kleding, schoenen en accessoires netjes kunt opbergen.
• Eindelijk een passende garderobekast heeft voor in uw smalle gang.
• Eindelijk de landelijke kasten van u dromen in huis heeft…

Maak van uw kast een blikvanger

Een kast is door zijn afmetingen meestal opvallend aanwezig in uw interieur. Dan wilt u van deze opvallende verschijning het liefst een blikvanger maken. Een kast die precies de sfeer en persoonlijkheid uitstraalt die bij u en uw interieur past.

“Wanneer wij een houten kast voor u op maat maken in onze werkplaats laten wij ons inspireren door uw dromen en wensen.”

Zo ontstaat uw droomkast, op ambachtelijke wijze gemaakt. Het maakt niet uit of u een compleet eigen ontwerp meeneemt of een lijstje me losse wensen. Samen maken we de perfecte kast die qua maten, indeling, stijl en kleur helemaal bij u en uw interieur past. Wij adviseren u graag en helpen u uw wensen in een schitterend ontwerp samen te laten komen.

Hoe komt uw unieke landelijke kast eruit te zien?

Weet u nog niet precies hoe uw landelijke kast eruit moet komen te zien? Geen probleem. Laat u inspireren door de maatwerk kasten die wij al hebben gemaakt. Bepaal welke maten uw kast moet krijgen, de ideale indeling en uw favoriete kleur of afwerking.

Voor onze vakmannen is niets te gek en maatwerk is ook echt maatwerk. Dus ook voor die lastig in te richten kamer is een oplossing te bedenken. Wij houden wel van een uitdaging.

Doe inspiratie op en bekijk onze maatwerk kasten. 

Reacties
Categorieën