Landelijke kledingkast, wat zijn uw wensen?
Landelijke kasten
Jan van de Scheur
Landelijke kasten
05/26/2020
3 min
0

Landelijke kledingkast, wat zijn uw wensen?

05/26/2020
3 min
0

Een landelijke kledingkast, dat maakt uw slaapkamer helemaal compleet. Maar welke kast kiest u? Wordt het een authentieke linnenkast, een garderobekast op van die sierlijke pootjes, een robuuste kledingkast van massief eiken of wilt u graag een schitterende inloopkast.

U heeft uw hele woning in landelijke stijl ingericht, dus ook de slaapkamer. Daar zoekt u de perfecte kledingkast bij, het liefst in dezelfde landelijke stijl als de rest van uw woning. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. De stijl van de kast past niet helemaal bij wat u zoekt of de indeling van de kast is niet praktisch bij uw garderobe. Waar vindt u een landelijke kledingkast die helemaal aan uw wensen voldoet?

In veel slaapkamers krijgt u nog een extra uitdaging, schuine wanden. Hoe maakt u hier optimaal gebruik van de ruimte, zonder vloer- of bergruimte in te leveren? Kant en klare kledingkasten zijn vaak niet berekend op het plaatsen tegen schuine wanden, waardoor het resultaat tegenvalt.

Gelukkig kunnen wij u de oplossing bieden in de vorm van maatwerk kledingkasten, helemaal naar uw smaak. Wat zijn uw wensen?

Wat voor soort landelijke kledingkast zoekt u?

Landelijke kledingkasten zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. De keus is enorm. U kunt dus alle kanten op, er is altijd een kast die past bij de inrichting van uw slaapkamer, zou u zeggen. Toch kan het zo uitkomen dat de kast die u in uw hoofd heeft niet in de winkel staat.

Dan zijn wij er voor u. Wij maken de perfecte kledingkast voor u op maat. Precies de juiste afmetingen voor uw woning, in de gewenste kleur, stijl en afwerking.

Heeft u al een landelijke kledingkast gezien die u aanspreekt?
• Strakke, stoere landelijke kast
• Massief eikenhouten kledingkast
• Antieke landelijke kledingkast
• Inbouwkast in landelijke stijl
• Brocante landelijke kledingkast
• Landelijke kledingkast met schuifdeuren
• Ladekast in landelijke stijl

Heeft u een mooie kledingkast gezien, maar heeft hij de verkeerde afmetingen of kleur? Maak een foto en wij maken deze kast na, zoals u hem graag wilt hebben.

Kledingkast op maat tegen schuine wand

Welke indeling moet uw landelijke kledingkast hebben?

Uw kledingkast moet niet alleen prachtig bij uw landelijke slaapkamer staan, hij moet ook ruimte bieden aan alles wat u erin wilt opbergen. Want alleen in een opgeruimde kamer zult u helemaal tot rust komen.

Bedenk daarom goed welke indeling u in uw kledingkast wilt terugzien. Heeft u bijvoorbeeld veel kostuums, overhemden en blouses, dan is een ruim hanggedeelte onmisbaar. Voor shirts, jeans en truien zijn kasten met voldoende planken handig. Voor kleine accessoires kunnen lades uitkomst bieden.

Wilt u ook schoenendozen, beddengoed en ander textiel kwijt in uw kledingkast, dan zult u blij zijn met diepe planken om alles netjes op te kunnen bergen.

Waaruit moet de indeling van uw landelijke kledingkast bestaan?
• Legplanken
• Ladeblokken
• Lades voor sieraden
• Eén of meerdere kledingroedes
• Passpiegel, aan de binnen- of buitenzijde van de kast
• Stropdassenhouder
• Speciale pantalonhouder

Landelijke kledingkast onder een schuin dak

Een schuin dak in uw slaapkamer levert meestal veel ruimteverlies op. Kant en klare kasten zijn niet berekend op schuine wanden en benutten niet elke hoek van uw slaapkamer. Maatwerk kasten bieden hier de oplossing. Alle beschikbare ruimte wordt meegenomen in het ontwerp en de indeling van de kast wordt precies zoals u hem wilt hebben.

Een maatwerk kledingkast tovert een lastige ruimte, met schuine wanden, om in een zee van kastruimte. Het voordeel van maatwerk kasten? We kunnen ze in elke kleur, afwerking en indeling voor u maken. We werken veel met massief eiken, wat goed past bij de landelijke woonstijl. U kunt ook kiezen voor een andere houtsoort, die in elke gewenste kleur kan worden gespoten of geverfd.

Kledingkast als roomdivider

Kledingkast als roomdivider in uw slaapkamer

Heeft u een mooie, grote slaapkamer, maar een gebrek aan opbergruimte? Een grote, op maat gemaakte kast kan uitstekend dienst doen als roomdivider. De achterkant van de kast lijkt op een muur, waardoor hier prima het bed tegenaan geplaatst kan worden, terwijl aan de andere kant de kast u een zee aan ruimte biedt.

Een roomdivider is de perfecte manier om een grote ruimte intiemer te maken. Vooral een houten kast geeft veel sfeer en warmte aan de slaapkamer. Door de kledingkast als roomdivider in te zetten, worden het bed en de kledingkast van elkaar gescheiden. Zo krijgt u een aparte kleed- en slaapruimte in dezelfde slaapkamer, als dat geen luxe is?

Wilt u een mooi voorbeeld zien van een kledingkast als roomdivider? Bekijk dit project waarbij we een complete woning in landelijke stijl hebben ingericht.

Altijd een passende kledingkast in uw slaapkamer

Welke kledingkast u ook zoekt voor uw landelijke slaapkamer, wij kunnen hem voor u maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige inloopkast, wandvullende inbouwkasten of authentieke linnenkast in robuust eikenhout uitgevoerd?

In onze werkplaats gaan echt vakmensen aan de slag om uw landelijke kledingkast te maken. We doen dit nog op de ambachtelijke manier. Maar we maken gebruik van moderne apparatuur, waardoor maatwerk echt maatwerk is, tot op de millimeter.

Een mooi voorbeeld van een maatwerk landelijke kledingkast tegen een schuine wand vindt u bij onze projecten.
Zullen we samen kijken welke kledingkast het beste past in uw landelijke slaapkamer? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag aan een perfecte landelijke kledingkast op maat.

Reacties
Categorieën