Landelijke boekenkast op maat voor uw kantoor
Landelijke kasten
Jan van de Scheur
Landelijke kasten
06/17/2020
3 min
0

Landelijke boekenkast op maat voor uw kantoor

06/17/2020
3 min
0

Een landelijke boekenkast past perfect in elke kantoor. Want de landelijke stijl kan in elk kantoor toegepast worden. In een goed ingericht, landelijke kantoor zult u de hele dag met plezier werken. Een prachtige boekenkast is daarbij onmisbaar, want een opgeruimd kantoor zorgt voor een opgeruimd hoofd.

In een landelijke boekenkast kunt u al uw boeken, mappen en andere spullen kwijt, zodat deze niet los door uw kantoor slingeren. Dat brengt rust, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.
Natuurlijk wilt u wel een boekenkast die perfect op maat is voor uw kantoor. Wellicht heeft u een flink lange muur, waar u graag een kast wilt hebben. Of juist een onhandig hoekje, waar eigenlijk geen enkel meubel past.

Welke afmetingen uw landelijke boekenkast ook moet hebben, wij maken hem graag, geheel naar uw wensen.

Boekenkast voor kantoor

Een boekenkast in uw kantoor biedt plaats aan uw boeken, ordners, administratie en decoratie, zoals leuke relatiegeschenken. U kunt kiezen voor een open boekenkast voor uw kantoor, waarin u overzichtelijk uw boeken kwijt kunt. Maar ook een functionele boekenkast is ideaal. Een boekenkast met deuren, lades of schuifdeuren onttrekken eenvoudig en snel storende stapels papieren aan het zicht. Zo blijft u kantoor ordelijk.

Een opgeruimd kantoor verhoogd uw arbeidsproductiviteit en concentratie. Daarom hoort een boekenkast in een goed georganiseerde werkplek. Heeft u veel boeken, dan geeft u deze een mooi plekje in een schitterende boekenkast.
Een boekenkast die aan twee kanten open is, kan dienen als roomdivider. Hiermee schermt u uw werkplek af, zonder het ruimtelijke effect in uw kantoor te verliezen.

Ziet u steeds vaker stapels papieren en boeken in uw kantoor verschijnen? Dan is het tijd voor een boekenkast in uw kantoor.

Boekenkast voor kantoor

Houten boekenkast in landelijke stijl

Een houten boekenkast geeft uw kantoor een warme uitstraling. Daarnaast creëert u met een massief houten boekenkast direct een luxe sfeer in de ruimte. Kies een kast die qua afmetingen en kleur het beste bij u past. Een licht eiken boekenkast staat prachtig in een landelijk ingericht kantoor. De lichte kleur van onbehandeld eiken zorgt voor een ruimtelijk effect.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kleur naar keuze. Wellicht wilt u een kast in de kleuren van uw huisstijl? Dat is bij Nostalgisch Wonen geen enkel probleem. Wij maken de kast in de maat en het model dat u wenst en spuiten hem in elke gewenste kleur.

In de werkplaats van Nostalgisch Wonen maken wij uitsluitend meubelen van hoge kwaliteit. Daardoor kunnen wij garanderen dat uw boekenkast een lange levensduur heeft.

Boekenkast met schuifdeuren

Een boekenkast met schuifdeuren is ideaal als u wat minder ruimte heeft in uw kantoor. Schuifdeuren zijn ruimtebesparend, doordat deze kast geen openslaande deuren heeft, maar deuren die u simpelweg open schuift.

Natuurlijk kunt u beiden ook combineren. Een kast met schuifdeuren in het onderste gedeelte en een open boekenkast op ooghoogte. Zo kunt u storende stapels eenvoudig opbergen en uw boeken de aandacht geven die ze verdienen.

Een zakelijke boekenkast, zoals u hem wilt hebben

U brengt vele uren door op uw kantoor. Dan wilt u natuurlijk een kast die helemaal naar uw zin is. Bij Nostalgisch Wonen begrijpen we dat en maken we de kast in de kleur, maat, afwerking en het materiaal van uw keus.

Onze vakmannen maken nog echt maatwerk, zodat de boekenkast perfect in uw kantoor past. Heeft u een smalle muur waar u graag een boekenkast wilt plaatsen? Wilt u optimaal gebruikmaken van de ruimte met een boekenkast tot aan het plafond? Een robuust ogende kast, van stevige, dikke planken en grove vormen? Of juist een sierlijke kast van dun en licht materiaal? In de werkplaats van Nostalgisch Wonen is alles mogelijk.

Landelijke kast op maat voor kantoor

De boekenkast, een eyecatcher in uw kantoor

Een boekenkast neemt vaak een prominente plek in door zijn afmetingen. Dan mag het ook wel een bijzonder meubel zijn. Een landelijke boekenkast, uitgevoerd in massief eikenhout, in de stijl die bij u past… Daar zult u graag naar kijken, dag in dag uit. Zeker als u hem combineert met een schitterend eiken bureau op maat.

Voeg een speels effect toe door de binnenkant van de kast een andere kleur te geven dan de buitenkant. Voeg mooie details toe met espagnolet sluitingen. Of geef de kast een stijlvolle, landelijke uitstraling door het blanke eikenhout te combineren met diverse grijstinten.

Welke boekenkast past in uw kantoor?

Wij bieden u de mogelijkheid om uw boekenkast volledig op maat te laten maken en samen te stellen naar uw wensen. U kunt zelf bepalen hoe diep, lang en hoog de kast moet worden. Wilt u deurtjes, lades, open vakken of juist glazen deurtjes? Misschien wilt u wel zo’n handige trap, zoals u ook wel ziet bij bibliotheekkasten. Wilt u een boekenkast met de uitstraling van een buffetkast, zodat u er ook foto’s en andere spullen in kwijt kunt waar u graag naar kijkt? Dat is allemaal mogelijk.

Wij zijn zeer flexibel als het gaat om maatwerk. Informeer daarom gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag de perfecte, landelijke boekenkast samen te stellen voor uw kantoor. Ontdek hier de mogelijkheden van landelijke kasten op maat.

Reacties
Categorieën