Eiken bureau op maat gemaakt

Een eiken bureau voor uw kantoor, praktijk, werkkamer of andere plek in uw woning? Met een eikenhouten bureau haalt u een warm en natuurlijk ogend meubelstuk in huis. Een massief eiken bureau geeft direct een sfeervolle uitstraling aan de ruimte. Daar kan niemand omheen.

Zeker als u een eiken bureau op maat laat maken, weet u zeker dat uw bureau een uniek meubelstuk wordt. Dus bent u op zoek naar een op maat gemaakt bureau? Overweeg een eiken bureau, we vertellen u er in dit blog alles over.

Voordelen eikenhouten bureau

Een bureau van eikenhout biedt u diverse voordelen. Eikenhout staat bekend om zijn hardheid. Daardoor is eiken een duurzame houtsoort, die met gemak jaren mee kan zonder slijtage te vertonen. U kunt met gemak 20 tot 25 jaar van uw eikenhouten bureau genieten.

De zichtbare nerven geven het interieur een natuurlijke aanblik, waardoor een eiken bureau heel goed past in een landelijk interieur. Een eikenhouten bureau is in bijna elk interieur in te passen, door de grote variëteit in kleuren waarin deze houtsoort kan worden afgewerkt. Daardoor is er altijd een kleur die goed past bij de ruimte en de uitstraling geeft die u wenst.

Bent u op een gegeven moment uitgekeken op uw eikenhouten bureau? Door de degelijkheid en kwaliteit van deze houtsoort kunt u ook na jaren gebruik uw bureau weer voor een goede prijs verkopen.

Eiken bureau

Aandachtspunt bij eikenhouten bureau

Een eikenhouten bureau is natuurlijk een puur natuurproduct. Zoals u waarschijnlijk wel weet is hout gevoelig voor vocht. De luchtvochtigheid is dan ook een punt van aandacht. Bij een te lage luchtvochtigheid kan het hout scheuren vertonen. Is het juist heel vochtig, dan kan het hout kromtrekken. Uiteraard zullen wij het hout behandelen, zodat dit zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Eikenhout heeft een unieke uitstraling en is enorm sterk. Daardoor hangt er wel een prijskaartje aan deze houtsoort, maar een investering in eiken meubelen is er eentje waar u later geen spijt van zult krijgen.

Altijd een passend eiken bureau?

Denkt u bij een eiken bureau nog altijd aan de antieke, massieve, donkere meubels van vroeger? Eiken meubels van toen zijn niet meer hetzelfde als nu. Wel kunt u nog altijd die onverwoestbare kwaliteit verwachten, waardoor een eiken bureau uw investering meer dan waard is.

Eikenhout heeft een unieke uitstraling. Daarnaast zal eikenhout, bewerkt door een vakman, een prachtige aanwinst zijn in uw kantoor of woning. Wij kunnen eikenhout voor u afwerken in allerlei kleuren. Daardoor is er voor elk wat wils.

Combineer een eiken bureaublad met een stalen onderstel en creëer een strak, industrieel ogend geheel, wat perfect past in een modern kantoor. Wilt u meer de zachte, landelijke kant op? Combineer dan een eiken bureaublad met schitterende houten poten of een mooie bewerkte onderkast met praktische deuren en lades. De keus is groot, waardoor er altijd een passend eiken bureau voor u te maken is.

Het beste bureau is altijd op maat gemaakt

Het is belangrijk dat u lekker zit aan uw bureau. Daarom is de juiste werkhoogte van groot belang. Daarnaast moet een bureau ook praktisch zijn. Een smal bureau biedt niet voldoende ruimte voor uw pc en toetsenbord, waardoor u niet comfortabel uw armen neer kunt leggen om te typen.

Wilt u vele uren werk verzetten aan een bureau wat niet de juiste maat heeft? Dan zult u vroeg of laat last krijgen van bijvoorbeeld uw nek, schouders en rug. Dat kunt u eenvoudig voorkomen door een op maat gemaakt bureau aan te schaffen.

In de werkplaats van Nostalgisch Wonen staan vakmensen voor u klaar, om het beste bureau op maat te maken. Afhankelijk van uw wensen maken we een bureau dat helemaal bij u past. Een bureau op de juiste hoogte, wat voldoende ruimte biedt en precies aansluit bij uw werkwijze.

Eikenhouten bureau

Eiken bureau met voldoende opbergruimte

Niets zo fijn als een bureau waar u al uw spullen in kwijt kunt. Rondslingerende rommel op het bureau werkt afleidend en haalt u uit uw concentratie. Berg kleine, losse spullen op in een handige lade. Wat grotere spullen, die u bij de hand wilt houden, kunt u eenvoudig kwijt in een fijne bergkast onder uw bureau.

Eiken bureau in de vorm die u wilt?

Heeft u een flink kantoor, waar een extra groot bureau niet zou misstaan? Die vindt u niet zomaar in de meubelzaak. Net als een bureau wat precies in dat nisje past of een hoekbureau met een bijzondere maat.
Afwijkende maten of bijzonder gevormde bureaus? In de werkplaats van Nostalgisch Wonen is het allemaal mogelijk. Wij draaien onze hand niet om voor een uniek, op maat gemaakt bureau.

Wilt u bijvoorbeeld een bureau waar u samen met collega’s aan plaats kunt nemen? Ook dat is mogelijk. We ontwerpen, samen met u, het perfecte bureau.
Heeft u ook zo’n hekel aan al die loshangende snoeren onder uw bureau? We verwerken met alle plezier een kabelgoot, kabeldoorvoer of stopcontact onder uw bureau, waardoor u nooit meer in de knoop komt te zitten met alle snoeren op en onder uw werkruimte.

Een op maat gemaakt eiken bureau voor u?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van op maat gemaakte, eiken bureaus? Neem gerust contact met ons op over uw eiken bureau. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van passend advies voorzien, zodat u met veel plezier zult werken aan uw eiken bureau. Wij maken met veel plezier uw landelijke interieur op maat.

Over de schrijver
Reactie plaatsen