Landelijk badkamermeubel? Wij maken hem voor u op maat
Landelijke badkamer
Jan van de Scheur
Landelijke badkamer
07/27/2020
4 min
0

Landelijk badkamermeubel? Wij maken hem voor u op maat

07/27/2020
4 min
0

Een landelijk badkamermeubel is alles wat er nog ontbreekt in uw volledig in landelijke stijl ingerichte woning. Bent u bang dat u alleen kunt kiezen uit de standaard badkamermeubels die u op de woonboulevard tegenkomt? Gelukkig kunnen wij u melden dat wij uw badkamermeubel volledig voor u op maat kunnen maken. Precies zoals u hem wilt hebben.

In de werkplaats van Nostalgisch Wonen is niets te gek. Onze jarenlange ervaring met het vervaardigen van landelijke meubels zorgt ervoor dat wij elke landelijke stijl voor u kunnen maken. Omdat wij ook landelijke keukens maken, weten we precies hoe we het hout moeten bewerken, zodat het goed tegen vocht kan en dus lang mooi blijft.

Een eikenhouten, landelijk badkamermeubel, gemaakt in de werkplaats van Nostalgisch Wonen is onverwoestbaar. U zult er heel wat jaren plezier van hebben en dagelijks van genieten.

Landelijke badkamermeubels

Badkamermeubel met landelijke uitstraling

Net als in de rest van uw woning wilt u ook in de badkamer de landelijke, warme en gezellige sfeer centraal laten staan. Houten meubels geven deze uitstraling en mogen daarom niet ontbreken in uw badkamer. Combineer een landelijk, houten badkamermeubel met een prachtige natuurstenen wastafel en rustieke kranen.

Welke uitstraling uw badkamermeubel krijgt, is helemaal aan u. Of u nu een sierlijk pootje onder uw meubel wilt, of een robuuste uitstraling, wij maken het voor u op maat. Ook het aantal deuren en lades wordt door u bepaald. Zo heeft u altijd een perfect meubel in uw badkamer, waar u al uw spullen praktisch in op kunt bergen.

De landelijke stijl in uw badkamer

De landelijke stijl doorvoeren in uw badkamer kan op verschillende manieren. Er zijn veel verschillende stijlen in landelijke meubelen. Zo kunt u de klassieke kant op gaan of juist meer de moderne richting op. De kleur, het materiaal en de grepen die u kiest bepalen hoe uw landelijke badkamermeubel eruit komt te zien.

En bij Nostalgisch Wonen is de keus helemaal aan u. Zelfs een modern vormgegeven meubel met subtiele, verticale belijningen op de deuren kan een warm en landelijk effect geven. Zeker als deze gecombineerd wordt met klassieke komgrepen of leuke knopjes op de deuren en lades.

Kies hierbij de juiste wastafelkraan en u zult een prachtige, landelijke sfeer in uw badkamer krijgen. Zeker als u de rest van uw badkamer inricht met bijpassende handdoekenrekjes en accessoires.

Landelijke badkamer wastafel

Altijd een passend badkamermeubel

Heeft u zo’n hoekje in uw badkamer waar eigenlijk net geen kastje past? Of zitten die leidingen en koven altijd in de weg? Geen probleem. Wij houden bij onze maatwerk meubelen altijd rekening met uw woning, zodat elk meubel perfect past. Zo kunt u zelfs dat onhandige hoekje optimaal gebruiken.

Een extra kastje voor handdoeken of uw voorraadje shampoo en doucheschuim is nooit weg. Laat u dus niet ontmoedigen door de standaard kasten die u in de winkel tegenkomt. Ook voor uw badkamer is er altijd een passend badkamermeubel te maken.

Houten meubels in uw badkamer

U weet dat hout en vocht niet de beste vrienden zijn. Is het wel slim om houten meubels in uw badkamer te zetten? De luchtvochtigheid is hier vaak wat hoger dan in de rest van het huis. Blijven uw meubels wel mooi? We kunnen u geruststellen. Houten meubels zijn prima geschikt voor uw badkamer. Zeker als ze op de juiste manier zijn behandeld.

In de werkplaats van Nostalgisch Wonen hebben we ruime ervaring met het maken van eikenhouten keukens in landelijke stijl. Ook hier komt veel vocht vrij tijdens het koken en afwassen. Daardoor weten we precies welke behandeling het hout nodig heeft om lang mooi te blijven.

Voor een meubel met een natuurlijke uitstraling, die ook nog eens duurzaam is, kiest u voor een houten badkamermeubel. We kunnen het hout zo bewerken dat de natuurlijke uitstraling behouden blijft, maar het meubel kan ook in elke gewenste kleur worden gespoten.

Houten badkamermeubel

Badkamermeubel in elke gewenste kleur

Wanneer u een badkamermeubel op maat laat maken heeft u het voor het zeggen. Van het design tot de kleur, u bepaald. Uw meubel kan in elke gewenste kleur gespoten worden. Of u nu kiest voor een zachte, natuurlijke tint of een meer uitgesproken kleur, alles is mogelijk.

Zo kunt u uw badkamer een hele eigen uitstraling geven, die perfect bij uw smaak en de rest van uw inrichting past. Want waarom zou uw badkamer anders moeten zijn dan de rest van uw woninginrichting?

Het perfecte, landelijke badkamermeubel

Wanneer u uw woning in een landelijke stijl wilt inrichten is het natuurlijk geweldig als u dit in elke ruimte van uw woning kunt doorvoeren. Wij weten uit ervaring hoe lastig het kan zijn om precies die meubels te vinden die u in gedachten heeft. En dan ook nog eens in precies de juiste afmetingen. Geen enkele woning is hetzelfde en dat geldt ook voor smaak. Dus waarom zou u genoegen nemen met de standaard meubelen die u op de woonboulevard vindt?

Landelijke meubels op maat laten maken biedt u vele voordelen.
• U krijgt precies die meubelen die u in gedachten heeft;
• U kunt uw specifieke smaak doorvoeren in uw hele woning;
• Alle meubelen passen perfect bij elkaar;
• Of uw woning nu groot of klein is, op maat gemaakte meubelen passen altijd precies.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het inrichten van uw landelijke badkamer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van landelijke meubelen op maat? Bekijk maatwerk interieur in landelijke stijl.  

Reacties
Categorieën