Welk materiaal aanrechtblad is het meest geschikt?
Landelijke keukens
Jan van de Scheur
Landelijke keukens
09/28/2020
14 min
0

Welk materiaal aanrechtblad is het meest geschikt?

09/28/2020
14 min
0

Welk materiaal aanrechtblad kiest u voor uw landelijke keuken? U heeft een schitterend ontwerp voor uw nieuwe landelijke keuken, maar nu moet u nog kiezen welk materiaal aanrechtblad u wilt. Uiteraard moet het materiaal passen bij de stijl van uw keuken. Maar het moet ook functioneel zijn, een keuken blijft natuurlijk een plek waar u fijn moet kunnen koken zonder bang te zijn dat u uw aanrechtblad beschadigd.

Als u de keuken binnenstapt, is het aanrechtblad een van de eerste dingen die opvalt. Daardoor is het materiaal waarvan dit werkblad gemaakt wordt voor een groot deel bepalend voor de uitstraling en sfeer van uw landelijke keuken.

Er zijn diverse variaties mogelijk qua materialen, kleuren en diktes. Laat u uw landelijke keuken op maat maken in de werkplaats van Nostalgisch Wonen? Dan voldoet deze altijd helemaal aan uw wensen. We helpen u graag met advies, zodat u straks de keuken van uw dromen heeft. In deze blog laten we u een aantal mogelijkheden zien, aan u de keus welk materiaal aanrechtblad uw voorkeur heeft.

Houten aanrechtblad in uw landelijke keuken

Een houten aanrechtblad is natuurlijk bij uitstek geschikt voor uw landelijke keuken. Hout straalt warmte uit, wat prima in de landelijke sfeer past. Er zijn diverse houtsoorten beschikbaar, waardoor uw een mooi contrast kunt aanbrengen tussen het aanrechtblad en uw houten keukenkasten.

Het aanrechtblad heeft heel wat te verduren. Het moet bij voorkeur bestand zijn tegen vlekken, zuren, krassen en hete pannen. Daarom raden we aan te kiezen voor een harde houtsoort, zoals eik, beuk of mahonie. Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur. Wilt u een licht aanrecht, dan is eiken een goede keus. Mahonie heeft een donkerdere tint met een vleugje rood erin.

Voorbeelden van houten aanrechtbladen:

 • Mahonie. Oogt robuust en heeft een rozige tot roodbruine kleur. Door de mooie structuur heeft deze houtsoort een exclusieve uitstraling.
 • Eiken. De Europese eik heeft een prachtige, dichte structuur. Daardoor is deze houtsoort prima geschikt als aanrechtblad. De geelbruine tot donkerbruine kleur geeft uw keuken een schitterende, warme uitstraling.
 • Kersen. Kersenhout heeft een schitterende, gevlamde structuur en een intense roodbruine kleur.

Houten aanrechtblad landelijke keuken

Waarom een houten aanrechtblad kiezen?

Vooral eikenhout wordt veel gekozen voor de landelijke keuken. Deze houtsoort straalt precies de warme sfeer uit die u in uw landelijke keuken wilt ervaren. Hoe prachtig een houten aanrecht ook is, er zit wel een nadeel aan. Hout is niet krasvast, hittebestendig en gaat ook niet goed samen met vocht. Daardoor vergt een houten aanrechtblad meer onderhoud dan bijvoorbeeld graniet. U zult er daardoor wat voorzichtiger mee om moeten gaan. Natuurlijk voorzien we uw houten aanrechtblad van een beschermende laag.

Vaak wordt hier olie voor gebruikt, maar die moet u twee keer per jaar opnieuw aanbrengen om het blad mooi te houden. Wij werken met speciale lak op keukenbladen, die is extreem hard, waardoor uw aanrecht goed beschermd is.

Een houten aanrecht is een schitterende toevoeging in uw landelijke keuken, maar het vergt wat aandacht. Sterke, chemische schoonmaakmiddelen kunnen verkleuringen in het blad veroorzaken en een natte vaatdoek kan vlekken geven, als hij er lang ligt.
Hitte en vocht zijn van grote invloed op hout. Zet daarom nooit hete pannen direct op het aanrecht, zonder onderzetter. Ook hete stoom kan het blad laten kromtrekken, denk bijvoorbeeld aan de vaatwasser.

Granieten aanrechtblad in uw landelijke keuken

Graniet heeft een tijdloze uitstraling, waardoor deze natuursteen prachtig staat in uw landelijke keuken. Het is een van de meest gekozen materialen voor het aanrecht. Dat is ook niet vreemd, want graniet ziet er niet alleen mooi uit, het heeft ook een aantal fijne eigenschappen.

Graniet is goed bestand tegen vuil, zuur en hitte. U zou er zelfs iets op kunnen snijden zonder snijplank. Dit aanrechtblad vraagt weinig tot geen onderhoud en u kunt er heerlijk ongestoord op koken en werken.

Er zijn diverse kleuren en afwerkingen verkrijgbaar, zodat u uw granieten aanrechtblad helemaal kunt afstemmen op de uitstraling van uw landelijke keuken. Meestal zien we de antraciet tot zwarte variant terug, maar graniet is er ook in lichtgrijs, rood en zelfs groen.

Graniet met verschillende afwerkingen

Afhankelijk van de afwerking krijgt u een glanzende, matte of ruwe uitstraling. Als graniet gepolijst wordt, zal het gaan glanzen. Het is daardoor ook beter bestand tegen vlekken en zal kleurvast zijn. Wel kunt u op dit gladde oppervlak sneller krassen zien.

Wilt u graag een matte afwerking? Dat kan ook. Voor deze afwerking wordt het graniet geschuurd, waardoor de oppervlaktelaag dunner wordt en een matte uitstraling krijgt. Het steen wordt hierdoor wel gevoeliger voor vlekken. Door het aanrecht te impregneren zal het bestand zijn tegen vocht en vlekken.

Een minder bekende graniet afwerking is gebrand graniet. Bij deze afwerking ontstaan oneffenheden in het oppervlak. Hierdoor krijgt het aanrechtblad een robuuste uitstraling. Dat staat natuurlijk geweldig bij een stoere, massief eikenhouten landelijke keuken.

Keuken apparatuur landelijke keuken

Waarom graniet in uw landelijke keuken?

Graniet heeft een prachtige uitstraling en past perfect in de landelijke keuken. Het is vrijwel ongevoelig voor vocht, vet, krassen en zuren, waardoor u ongestoord kunt koken, snijden en bakken. Zelfs een hete pan zou u zonder onderzetter op het aanrecht kunnen zetten. Al bestaat er een kans op ‘thermoshock’ waardoor het steen kan scheuren, door het plotselinge temperatuurverschil.

Een granieten aanrechtblad zal weinig onderhoud van u vragen. Heeft u een licht blad, dan kunnen er verkleuringen ontstaan door vet of zuren die te lang blijven liggen. Impregneren zal ervoor zorgen dat vlekken niet zo snel kunnen intrekken. Schoonmaken doet u eenvoudig met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel. Pas op met azijn en schuursponsjes, hiermee tast u de bovenste laag aan.

Terrazzo aanrechtblad in uw landelijke keuken

Een Terrazzo aanrechtblad geeft uw landelijke keuken een echte nostalgische uitstraling. Het maken van een Terrazzo aanrecht is een ambacht dat oorspronkelijk uit Italië komt. U heeft een ruime keus uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u zelfs glasdeeltjes of parelmoer toevoegen, voor een chique uitstraling.

Wilt u een echt uniek aanrechtblad in uw landelijke keuken? Dan is Terrazzo een goede keus. Het aanrechtblad wordt gemaakt door stukjes marmer of natuursteen te mengen in cement. Dit wordt in een mal gegoten, waarna er een aanrechtblad ontstaat met de kracht en eigenschappen van cement, maar die de uitstraling heeft van een prachtig natuurstenen aanrecht.

Waarom kiezen voor Terrazzo?

Terrazzo is een uitstekend materiaal voor uw aanrechtblad. Het oppervlak wordt gepolijst, waardoor het vlak en waterdicht is. Dit is eenvoudig schoon te maken en daardoor erg hygiënisch. U hoeft niet bang te zijn voor krassen. Hete pannen zouden het materiaal kunnen laten scheuren, door het plotselinge temperatuurverschil.

Een Terrazzo aanrechtblad is massief en vaak zo’n 4,5 centimeter dik. Hierdoor heeft het een flink gewicht. Gelukkig zijn de op maat gemaakte landelijke keukens van Nostalgisch Wonen uitermate degelijke en van hoge kwaliteit, waardoor ze het gewicht prima kunnen dragen.

Kiest u voor een Terrazzo aanrechtblad, dan weet u dat u niet snel een tweede tegen zult komen. Door het speciale productieproces is elk blad uniek. Bent u op zoek naar een aanrechtblad met een luxe en klassieke uitstraling? Dan is een Terrazzo aanrecht wat u zoekt. Dit materiaal staat schitterend in een romantische landelijke keuken.

Terrazzo aanrechtblad landelijke keuken

Keramisch aanrechtblad in uw landelijke keuken

Keramiek is ook een mooi materiaal voor het aanrechtblad in uw landelijke keuken. Het is een mengsel van porselein, klei, keramiek en kleurstoffen. Dit mengsel wordt gebakken en geperst, waardoor er een sterk en licht aanrechtblad ontstaat. U kiest welke kleur en afwerking u mooi vindt. Er kan zelfs een reliëf in gemaakt worden, zodat uw keramische aanrechtblad bijvoorbeeld de uitstraling van hout krijgt.

Een keramisch aanrechtblad ziet eruit als natuursteen, waardoor het prima in de landelijke keuken past. U kunt het een stoere of meer romantische uitstraling geven, afhankelijk van uw wensen.

Dit aanrechtblad is hygiënisch, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Het is bestand tegen vocht, krassen en hitte. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw keramische aanrechtblad zult beschadigen. Zelfs gloeiend hete pannen of ovenschalen kunt u gewoon op het aanrecht zetten.

Een keramisch blad is sterk, maar kan wel beschadigen door scherpe of zware voorwerpen. Hierdoor kan een scheur ontstaan of een stukje van het blad afspringen. Ook bijtende stoffen kunt u het beste bij uw keramische aanrecht vandaan houden.

Waarom een keramisch aanrechtblad in uw landelijke keuken?

Een keramisch aanrechtblad is nog relatief nieuw, maar heeft veel goede eigenschappen. Het is niet de goedkoopste keus, maar u krijgt er dan ook veel voordelen voor terug. U heeft een ruime keus uit verschillende designs en kleuren. U kunt uw keramische aanrechtblad er zelfs uit laten zien als marmer, graniet, beton of hout.

Met een keramisch aanrechtblad hoeft u niet bang te zijn dat het snel zal beschadigen of vlekken er niet meer af gaan. Het materiaal is harder dan graniet, waardoor het ondoordringbaar wordt voor vuil en bacteriën. Het is een onderhoudsvrij materiaal, waar u geen omkijken naar heeft. Even een vochtig doekje er overheen en u bent klaar.

Een keramisch aanrechtblad is duurzaam en prachtig in te passen in uw landelijke keuken. Door alle voordelen, zoals krasvast, hittebestendig en zeer hygiënisch is het een uitstekend materiaal om in uw keuken te gebruiken.

Grote keus uit materialen voor uw aanrechtblad

Uiteraard zijn er nog veel meer materialen beschikbaar voor het aanrechtblad in uw landelijke keuken. Wilt u meer richting Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">Modern landelijk, dat kan ook" data-excerpt="Modern landelijk, klinkt dat u vreemd in de oren? Verwacht u bij een landelijk interieur toch binnen te stappen in een woning met de inrichting uit grootmoeders tijd, met overal tierelantijntjes? Natuurlijk kunt u.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/strakke-woonkeuken-1170x500.jpg?t=1619859464" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/modern-landelijk-dat-kan-ook/">modern landelijk, dan kan een betonnen blad hier prachtig bij passen. Ondanks dat het hard, glad, slijtvast en hittebestendig is, wordt het toch niet vaak gekozen. Waarschijnlijk door het grote gewicht van dit aanrechtblad.

Welk materiaal u kiest voor uw aanrechtblad is uiteraard aan u. Het moet passen bij uw wensen en smaak. Bent u van nature voorzichtig, dan kan een houten aanrechtblad prima bij u passen. Wilt u liever geen rekening houden met krassen, hete pannen en vlekken tijdens het koken? Dan kunt u beter kiezen voor een sterker en onderhoudsvriendelijker materiaal.

Een aantal materialen voor uw aanrechtblad op een rij:

 • Graniet
 • Composiet
 • Hout
 • Inox, ofwel roestvrij staal
 • Corian
 • Keramiek
 • Glas
 • Beton

Naast het kiezen van het juiste materiaal is het ook belangrijk dat uw aanrechtblad op de juiste werkhoogte komt. U moet er tenslotte met plezier aan kunnen werken.

Opruimtips aanrecht keuken

Uw landelijke keuken op maat

Ziet u het al voor zich? Een prachtige landelijk keuken, helemaal zoals u hem wilt, met een schitterend aanrechtblad. Klaar voor gebruik. Een heerlijke plek om uren te kokkerellen en gezellig te tafelen met vrienden en familie. Is uw keuken groot genoeg, dan kunt u er een schitterende kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafels op maat" data-excerpt="Breng een vleugje nostalgie in huis! Een landelijke kloostertafel brengt een stukje nostalgie in de keuken of huiskamer. Zoals de naam van dit type tafel al aangeeft, is het model al eeuwen oud. Een eikenhouten.." data-featured-image="https://media-01.imu.nl/storage/nostalgischwonen.nl/5740/kloostertafel-eiken-op-maat-large-1170x500.jpg?t=1620121364" class="smart-content-link sc-link" href="https://nostalgischwonen.nl/landelijke-houten-kloostertafels-op-maat/">kloostertafel in zetten, met comfortabele stoelen. Dat nodigt uit tot lang natafelen en goede gesprekken.

Maar waar vindt u precies de keuken die u in uw hoofd heeft? Grote kans dat u bij een keukenwinkel concessies moet doen. Dat is natuurlijk jammer. In de werkplaats van Nostalgisch Wonen is de keus aan u. U mag onze ervaren vakmannen precies vertellen hoe uw landelijke keuken eruit moet komen te zien.

Met onze jarenlange ervaring zullen we u tips en advies geven, zodat uw keuken de perfecte inrichting krijgt en u de ruimte in uw woning optimaal gebruikt, door de juiste keukenopstelling te kiezen. U zult voor de volle 100% tevreden zijn, want het resultaat heeft u zelf bedacht.

Wij helpen u graag aan de landelijke keuken van uw dromen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is in onze werkplaats. Of bekijk een overzicht van onze op maat gemaakte landelijke keukens.

Reacties
Categorieën