De perfecte buitenkeuken is maatwerk
Landelijke keukens
Jan van de Scheur
Landelijke keukens
02/15/2021
3 min
0

De perfecte buitenkeuken is maatwerk

02/15/2021
3 min
0

Buitenkeukens, we zien ze steeds meer in Nederland. Want ook hier lijken de zomers alsmaar langer en mooier te worden. Waarom zou u met dat schitterende weer binnen gaan koken, als het ook buiten kan? U krijgt een instant vakantiegevoel als u staat te koken in uw eigen buitenkeuken.

Maar niet alleen in de zomer is een buitenkeuken handig. Ook in de winter is het super gezellig om met vrienden rond de vuurkorf te genieten van een winterse barbecue. Of u kookt een heerlijke erwtensoep, terwijl de kinderen met sneeuwballen gooien in de tuin. Ziet u het al voor zich?

Heeft u een leuke veranda of overkapping? Dan kan daar prima een buitenkeuken in. Of u nu een zee aan ruimte heeft of een klein hoekje, wij maken uw buitenkeuken perfect op maat. Een buitenkeuken past perfect bij de landelijke woonstijl en laat binnen en buiten nog meer één geheel worden.

Buitenkeuken maatwerk

Uw buitenkeuken zoals u het wilt

Een maatwerk buitenkeuken wordt helemaal aangepast aan uw wensen. Maak het zo luxe als u zelf wilt. Heeft u een afsluitbare veranda met gezellige houtkachel, waar u zomer en winter kunt zitten? Het voelt als op vakantie gaan in uw eigen achtertuin. Zeker als u uw veranda uitrust met een luxe buitenkeuken, van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast, spoelbak, kookplaat en kastruimte. Of houdt u het liever simpel met alleen een grillplaat?

Het vinden of laten bouwen van een leuke veranda of overkapping is vaak niet zo’n probleem. Maar het vinden van een kwalitatief hoogwaardige buitenkeuken wordt een ander verhaal. Waar vindt u een buitenkeuken die precies de afmetingen heeft die u zoekt en die ook nog voorzien is van alle gemakken waar u van droomt?

Nostalgisch Wonen is gespecialiseerd in landelijke keukens. Wij bouwen al jaren robuuste houten keukens van schitterend eikenhout. In onze werkplaats bouwen we alle onderdelen met de hand, waarbij we gebruikmaken van slimme apparatuur, zodat maatwerk ook echt maatwerk is en altijd perfect past. Eikenhout is een robuust materiaal met een stoere uitstraling. Perfect geschikt voor een buitenkeuken.

Een buitenkeuken mag niet ontbreken in uw tuin

Organiseert u graag etentjes voor familie en vrienden? Met een buitenkeuken maakt u er echt een geweldige ervaring van. Heerlijk samen eten in de gezonde buitenlucht. Een buitenkeuken tovert uw tuin om tot een culinair feest. Uw familie en vrienden zitten heerlijk te genieten, terwijl u de lekkerste gerechten op tafel zet. U staat niet afgezonderd binnen te koken, maar blijft deel uitmaken van het gesprek. Dat is wel zo gezellig.

Een uitgebreide barbecue, een tapas avond of vers gebakken pizza’s uit uw eigen pizzaoven. Het maakt niet uit welke culinaire verrassing u uw gasten voorzet, u maakt het in uw eigen buitenkeuken. Hoe handig is het om dan alles binnen handbereik te hebben. U hoeft met vieze handen niet meer naar binnen, maar wast gewoon uw handen in de spoelbak in uw buiten keuken. Die is ook handig als de kinderen lekker buiten aan het spelen zijn. Zo hoeven ze niet iedere keer met vieze schoenen naar binnen om hun handen te wassen of even een slokje te drinken.

Buitenkeuken met bbq

Waarom een buitenkeuken op maat?

Een buitenkeuken op maat is uniek. Geen kopie, waarvan er duizenden van de lopende band komen rollen. U besteedt veel aandacht aan de inrichting van uw landelijke woning en schitterende tuin. Dan wilt u ook een buitenkeuken die hier perfect bij past. Een keuken van hoge kwaliteit, waar u lang plezier van heeft.

Stap voor stap stelt u uw buitenkeuken samen. Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar, welke apparatuur wilt u erin hebben en hoe komt de keuken eruit te zien. Wilt u houten kasten met kastdeurtjes en lades? Een wasbak, fijn werkblad en barbecue? De keus is aan u.

Maak uw buitenkeuken een verlengstuk van uw landelijke keuken. Heeft u een terrazzo aanrechtblad in uw landelijke keuken? Waarom past u dit ook niet toe in uw buitenkeuken? Zo geeft u uw buitenkeuken dezelfde kwalitatieve uitstraling als uw keuken binnen.

Uw houten buitenkeuken op maat

Hout is een perfect materiaal voor uw buitenkeuken. Hout geeft een warme uitstraling en past perfect in de tuin, doordat het een natuurproduct is. Eikenhout is een robuust, krachtig en duurzaam product. Deze harde houtsoort is prima geschikt voor uw buitenkeuken, er worden zelfs bruggen en schepen van gebouwd. De duurzaamheid van dit materiaal zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw buitenkeuken.

U kunt u buitenkeuken naturel laten, zodat de schitterende natuurlijke kleur van het eikenhout mooi uitkomt. Maar afwerken in diverse kleuren is ook mogelijk, we spuiten uw keuken in elke gewenste kleur.

Neem contact op en ontdek de vele mogelijkheden van een houten buitenkeuken op maat. 

Reacties
Categorieën