Houten keuken op maat, slimme keus?
Landelijke keukens
Jan van de Scheur
Landelijke keukens
02/15/2021
2 min
0

Houten keuken op maat, slimme keus?

02/15/2021
2 min
0

Een houten keuken op maat is schitterend in een landelijk interieur. Hout geeft u keuken een groen karakter, doordat het een duurzaam materiaal is. Hout leeft en zal met de tijd steeds mooier worden. Bij een landelijk interieur past een warme en gezellige uitstraling, die bereikt u zeker met een houten keuken op maat.

Een houten keuken geeft een uniek eindresultaat, zeker als u uw keuken op maat laat maken. Wat komt er kijken bij een houten keuken op maat laten maken en wat zijn de voordelen van een keuken laten uitvoeren in hout?

Landelijke keuken komt perfect uit in eikenhout

Een volledig houten keuken, speciaal voor u op maat gemaakt uit de beste stukken robuust eikenhout. Het resultaat, een schitterende landelijke keuken die precies past bij de rest van uw interieur en tot op de centimeter past in de beschikbare ruimte, want maatwerk is bij ons ook echt maatwerk.

Kiest u voor een maatwerk houten keuken, dan bepaalt u hoe de keuken wordt afgewerkt. Wilt u gladde keukendeurtjes, of juist met een mooie sierrand? Welke handgrepen kiest u? Elke detail groot en klein wordt door u bepaald. Kiest u voor prachtige nostalgische tegeltjes als achterwand en welk aanrechtblad heeft uw voorkeur? Er zijn heel wat keuzes te maken, maar als uw landelijke keuken klaar is weet u dat hij helemaal naar wens is.

Eikenhouten keuken op maat

Voordelen van een houten keuken

Natuurlijk kost een maatwerk houten keuken meer dan een MDF of kunststof keuken, maar daar krijgt u een schitterende keuken van hoge kwaliteit voor terug. Een keuken waar u vele jaren plezier van zult hebben. Een houten keuken heeft ook diverse voordelen vergeleken met andere keukens:

• Een beschadiging op een kunststof keuken is moeilijk te repareren. Hout is makkelijker te bewerken, zodat de meeste beschadigingen vrij eenvoudig weggewerkt kunnen worden.
• Hout is flexibel en sterk, maar vooral duurzaam. Een houten keuken is niet alleen mooi als hij nieuw is. Ook na vijftien of twintig jaar is hij nog steeds mooi.
• Hout is een natuurlijk materiaal, wat perfect past bij de landelijke stijl.
• Hout is ideaal om te bewerken. Zo kunnen uw wensen prima vervuld worden als u een houten keuken op maat laat maken.
• Elke afwerking is mogelijke met een houten keuken. Van een strakke afwerking tot sierlijke randjes, alles kan.
• Elke kleur is mogelijk. U kunt uw houten keuken natuurlijk gewoon naturel laten, maar u kunt het ook laten spuiten in elke gewenste kleur.

Houten aanrechtblad in uw landelijke keuken

In keukens zien we vaak granieten aanrechtbladen, maar in een houten keuken is een volledig houten aanrechtblad ook schitterend. U kunt zelf kiezen of u uw keuken volledig uit hout laat vervaardigen of dat u hout wilt combineren met andere materialen, zoals natuursteen. Een volledige houten keuken zal een nostalgische sfeer ademen, terwijl een houten keuken gecombineerd met natuursteen al snel een meer moderne en eigentijdse uitstraling krijgt.

Maatwerk landelijke houten keukens

Maatwerk houten keuken

Wilt u een houten keuken, kies dan voor een maatwerk keuken. In de werkplaats van Nostalgisch Wonen maken we unieke handgemaakte keuken van schitterend eikenhout. Een uitstekende keus voor landelijke keukens.

Wilt u eindelijk uw droomkeuken laten ontwerpen in landelijke stijl? Wij helpen u hier graag bij. U heeft het volledig voor het zeggen. Van de keukenopstelling tot de indeling van de keukenkastjes en waar u uw favoriete apparatuur ingebouwd wilt hebben. Uw keuken wordt precies zoals u hem nu in uw hoofd heeft. Een handgemaakte houten keuken uit de werkplaats van Nostalgisch Wonen is een keuken met een hele eigen uitstraling en karakter.

Hoe ziet uw landelijke houten keuken eruit? Door onze jarenlange ervaring kunnen we u handige tips geven die u helpen uw keuken zo praktisch mogelijk in te richten. U wilt natuurlijk niet alleen een mooie keuken, maar ook een praktische en gebruiksvriendelijke keuken. Daar helpen we u graag bij.

Ontdek wat er mogelijk is in onze werkplaats voor uw landelijke houten keuken. 

Reacties
Categorieën