De voordelen van handgemaakte keukens zijn eindeloos
Landelijke keukens
Jan van de Scheur
Landelijke keukens
02/15/2021
3 min
0

De voordelen van handgemaakte keukens zijn eindeloos

02/15/2021
3 min
0

De keuken waar u direct verliefd op wordt. Heeft u hem al in de showroom zien staan? Het komt maar zelden voor dat u een keuken tegenkomt die direct helemaal aan uw wensen voldoet. Met een handgemaakte landelijke keuken weet u zeker dat al uw wensen in het ontwerp verwerkt worden. Zeker als u kiest voor een prachtige, landelijke handgemaakte houten keuken.

De eindeloze voordelen van een handgemaakte keuken maken het hogere prijskaartje meer dan goed. Een handgemaakte keuken uit de werkplaats van Nostalgisch Wonen is van zeer hoge kwaliteit en robuuste degelijkheid. U weet zeker dat u de komende vijftien jaar kunt genieten van een schitterende keuken die helemaal aan uw wensen voldoet.

Hoge kwaliteit handgemaakte keuken

Hoge kwaliteit en degelijkheid

Valt de kwaliteit van keukens u regelmatig tegen? Een nieuwe keuken komt meestal met een flink prijskaartje, dus kritisch zijn mag zeker. Vaak willen we een nieuwe keuken, omdat er steeds meer onderdelen kapot gaan of lelijk worden. In principe werkt de keuken nog prima, maar er zijn steeds meer details waar u zich aan ergert. Zonde eigenlijk. Was de keuken van betere kwaliteit geweest, dan had hij nog jaren langer meegekund.

Fabriekskeukens worden vaak gemaakt met een bepaald budget. De marges zijn flink. Dat verklaart ook waarom u in een gemiddelde keukenwinkel behoorlijk wat van de prijs af kunt praten. Maar deze manier van fabriceren heeft een keerzijde. Er wordt beknibbelt op bepaalde onderdelen, waardoor de kwaliteit minder wordt. Dat is nu juist niet wat u wilt. Een nieuwe keuken uitkiezen en laten monteren kost u best wat tijd en zorgen, zeker als het niet in één keer goed gaat.

Met een handgemaakte keuken mag u een keuken van hoge kwaliteit verwachten. Doordat onze ervaren meubelmakers elk onderdeel in handen krijgen wordt er extra aandacht aan besteed. Dit resulteert in een keuken van hoge kwaliteit en degelijkheid. Die kan wel tegen een stootje en past altijd perfect!

“Doordat we uw keuken precies voor u op maat maken, kunnen we een kwaliteit leveren die u nergens anders vindt.”

Afwijkende maten zijn geen probleem

Heeft u een bijzondere woning, met afwijkende maten? Waarschijnlijk was dit precies de reden waarom u verliefd bent geworden op deze woning, maar zodra u meubelen of een keuken wilt uitzoeken komt u erachter dat deze speelse kenmerken voor de nodige problemen zorgen.

Het past net niet of er blijft een randje over, u kunt simpelweg niets vinden dat past. U zou er gefrustreerd van worden. Dat is niet nodig. Met een handgemaakte keuken leveren wij maatwerk. En met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. In de werkplaats van Nostalgisch Wonen vindt u nog echte vakmannen die hun vak verstaan. Kan niet bestaat niet en overal is een oplossing voor te vinden.

In de keukenwinkel zit u vast aan standaard kastmaten. Maar wat als deze maat bij u niet past? Dan maken we gewoon een kast op maat. Loopt de muur schuin? Dan laten we de kast toch ook gewoon schuin meelopen?

“Waarom zouden we moeilijk doen, als we het ook gewoon op maat kunnen maken!”

Persoonlijk advies op maat

Waar u in veel keukenwinkels wat aan uw lot wordt overgelaten of juist een hoek in gepraat wordt waar u niet heen wilt, bieden wij persoonlijk advies op maat. Wij vertalen uw ideeën in een schitterend ontwerp. En komt u er even niet uit? Dan zijn wij er voor u met tips en ideeën om u op weg te helpen.

Zo wordt uw nieuwe landelijke keuken volledig samengesteld op basis van uw wensen. U heeft het perfecte plaatje al in uw hoofd, alleen weet u nog niet hoe u dit daadwerkelijk kunt realiseren. Wij helpen u uw wens te vervullen, zonder onze stempel erop te drukken.

“Een keuken die altijd naar verwachting is, omdat u hem zelf hebt bedacht.”

Bij Nostalgisch Wonen zijn wij gespecialiseerd in landelijke keukens. We hebben ruime ervaring met allerlei landelijke stijlen, van klassiek, romantisch tot modern landelijk. Wilt u een combinatie van verschillende stijlen? Waarom niet! Alles is mogelijk bij een handgemaakte keuken. We vervaardigen uw keuken uit schitterend eikenhout, wat zich goed laat bewerken en u ruime mogelijkheden biedt om uw ideeën ten uitvoer te brengen.

Handgemaakte landelijke keuken op maat

Hoe komt uw handgemaakte keuken eruit te zien?

Bij het ontwerpen van een handgemaakte keuken kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Iedere opstelling is mogelijk en ook voor dat lastige muurtje is vast een oplossing te bedenken. Laat u dus niet beperken door standaard maten, maar ontwerp de keuken die helemaal bij uw wensen en woning past.

Wij nemen u alle zorgen uit handen en maken uw keuken perfect op maat. Ontdek de mogelijkheden van handgemaakte landelijke keukens op maat en neem vandaag nog contact op.

Reacties
Categorieën